Biluthyrning
Grenoble
Fäll ihop
Frankrike // Grenoble
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Grenoble: Sixt biluthyrning online-bokning

Besök Sixt biluthyrning i Grenoble om du vill hitta en passande bil för just din vistelse i östra Frankrike. I vårt fordonstall har vi allt från lyxiga 4x4-bilar till funktionella personbilar, rymliga kombibilar eller ännu rymligare minibussar och lastbilar. Att hyra bil i Grenoble med Sixt går extra snabbt och smidigt när du bokar din bil via vår hemsida.

 
 • Grenoble järnvägsstation
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Grenoble Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Grenoble

Att hyra bil i Grenoble hos oss på Sixt innebär inte bara att du får en passande bil för din resa, du kan även anpassa den efter dina specifika behov. Är du här under vintern kan du välja att förse bilen med vinterutrustning. För att hitta bättre längs vägarna kan du även boka en navigator som hjälper till att ta dig fram med din hyrbil i Grenoble på bästa sätt. Observera att tillvalstjänsterna kan variera från kontor till kontor. På vår hemsida ser du enkelt vad som erbjuds på just ditt valda kontor. Kom även ihåg att vi inte reserverar specifika bilmodeller, men att du får en likvärdig bil från samma fordonskategori.

Börja ditt äventyr i Frankrike hos vår biluthyrning i Grenoble

Grenoble är en vacker stad som även kallas för Alpernas huvudstad på grund av sitt läge mellan bergen. Om du söker dig hit för att åka skidor kan du med fördel hyra en bil i Grenoble för att snabbt och lätt köra vidare till skidbackarna. Staden bjuder på flera historiska byggnader, som exempelvis fortet Le Bastille och katedralen Cathédrale Notre-Dame de Grenoble. Du kan även köra till den närliggande storstaden Lyon, som ligger på cirka en timmes bilfärd med hyrbil från Grenoble. Hur du än väljer att spendera din tid i området ser vi på Sixt till att du får en bil som passar perfekt för just din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service