Biluthyrning
Languedoc-Roussillon
Fäll ihop
Frankrike // Languedoc-Roussillon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Languedoc-Roussillon: Sixt biluthyrning online-bokning

Södra Frankrike är en vacker del av landet. Hit kommer många besökare för att sola, bada, äta gott och besöka vingårdar. Om du vill hyra en bil i Languedoc-Roussillon, en före detta fransk region som numera tillhör den större regionen Occitanien, så är du välkommen in till oss på Sixt. Vi har flera kontor här som står redo att hjälpa dig hitta en passande bil. Välj bland fordon som sportbil, kombibil, cabriolet, sportbil, 4x4 och minibuss. Oavsett om du söker en riktig lyxbil eller en praktisk budgetbil som inte spräcker din resebudget så kan du hitta det hos oss på Sixt.

 
 • Beziers Tågstation
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Må. - Lö.09:00 - 17:30
  Helgdag09:00 - 17:30
  Boka på detta kontoret

 • Beziers Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Må. - Lö.09:00 - 17:30
  Helgdag09:00 - 17:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Du är alltid välkommen till vår biluthyrning i Languedoc-Roussillon

Börja med att välja vilket kontor som passar dig bäst när du vill hyra en bil i Languedoc-Roussillon. Därefter kan du välja både vilken bil du är intresserad av och vilka extratjänster du vill ha. Vi finns både vid Montpellier flygplats och på andra flygplatser inom regionen. Om du ska hyra en bil i Languedoc-Roussillon så rekommenderar vi alltid en GPS. Detta är bara en av flera extratjänster du kan välja mellan. När du bokar en hyrbil i Lanugedoc-Roussillon är det bra att observera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Vi säkerställer dock alltid att du kan hämta ut en av bilarna från den valda bilgruppen och att den kommer utrustad med alla dina valda extratjänster. Våra kontor i Frankrike kan ha ett varierat utbud av extratjänster och bilar att erbjuda.

Utforska de kända vinodlingarna med en hyrbil i Languedoc-Roussillon

I denna region produceras en stor del av världens alla viner. De flesta städerna i området ligger längs med kusten. Här hittar du bland annat Montpellier, Sète, Béziers, Narbonne och Perpignan. Andra städer och sevärdheter som är värda att besöka är Nimes och Arles som ligger lite längre in i landet. Det finns väldigt många sevärdheter att upptäcka i regionen. Kom in till vår biluthyrning i Languedoc-Roussillon så berättar vi gärna mer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service