Biluthyrning
Le Creusot
Fäll ihop
Frankrike // Le Creusot
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Le Creusot: Sixt biluthyrning online-bokning

I vackra Bourgogne i östra Frankrike ligger den charmiga kommunen Le Creusot. Hit kommer många som vill besöka vingårdar, uppleva det vackra landskapet och ta del av spännande historia. Om du vill se mer under din vistelse här rekommenderar vi att du väljer att hyra bil i Le Creusot. Från oss på Sixt kan du dessutom välja mellan flera bilgrupper. Hos vår biluthyrning i Le Creusot kan du boka både personbilar, kombibilar och 4x4 fordon.

 
 • Le Creusot Gare TGV
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  Må. - Fr.06:30 - 18:30
  Lö.06:30 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Le Creusot Gare TGV

  Sixt Biluthyrning
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  Må. - Fr.06:30 - 18:30
  Lö.06:30 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Kom förbi vår biluthyrning i Le Creusot

Oss på Sixt hittar du enkelt när du besöker kommunen, ett av våra kontor i staden är beläget precis vid tågstationen i staden. För att du smidigare och snabbare ska kunna börja din resa i Frankrike är det bäst att du förbokar din hyrbil i Le Creusot online. Du kan välja en bil från valfri bilgrupp, du reserverar då själva bilgruppen vid bokningen och inte bilmodellen. När du väl anländer till vårt fysiska kontor överlämnar vi bilnycklarna och du kan påbörja din bilburna semester. Kom ihåg att vi har smarta tillvalstjänster som kan komma till nytta. Vi erbjuder saker som navigator, bilbarnstolar och valmöjlighet att välja dieselmotor.

Enklare att hinna med många saker genom att hyra bil i Le Creusot

I Le Creusot finns det många saker att göra, bland annat kan du besöka historiska sevärdheter eller åka till en nöjespark med barnen. Du har även möjlighet att besöka flera områden i Bourgogne med en egen hyrbil i Le Creusot. Från vårt kontor har du exempelvis nära till både Montceau-les-Mines och Lyon. Du kan även besöka huvudstaden Paris, hit tar det cirka 3,5 timmar att köra. Vi hoppas att du får en rolig och trevlig resa och vi hjälper dig gärna hyra bil i Le Creusot!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service