Biluthyrning
Le Havre
Fäll ihop
Frankrike // Le Havre
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Le Havre: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Le Havre, en vacker hamnstad på den franska västkusten. Vår stora fordonsflotta gör det möjligt för dig att flexibelt utforska denna del av Frankrike på ditt eget sätt. På vårt kontor i Le Havre kan du bland annat välja mellan smidiga personbilar, rymliga kombibilar och kraftfulla 4x4-bilar. Välj en bil som passar för just ditt besök, oavsett om du är här på jobb eller för nöjes skull. Genom att hyra en bil i Le Havre kan du lägga upp resan efter ditt eget schema.

 
 • Le Havre Centre/Cruise Term.
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Le Havre Centre/Cruise Term.

  Sixt Biluthyrning
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsydd hyrbil för en smidigare resa i Frankrike

Det spelar ingen roll om du besöker Frankrike på semester, för att besöka vinodlingar eller för att göra affärer - med en hyrbil från Sixt biluthyrning i Le Havre kan du bekvämt ta dig till dina destinationer. Genom att hyra bil i Le Havre kan du även anpassa fordonet efter resans behov genom att addera tillval som exempelvis en navigator eller extra barnstol. På vår hemsida kan du genomföra din bokning samt se vilka tilläggstjänster som erbjuds på just ditt valda kontor. När du bokar en bil hos oss kan vi tyvärr inte garantera att du får en specifik bilmodell, men vi ser till att du får en bil från samma fordonskategori.

Utforska regionen med en hyrbil från Le Havre

Att hyra bil i Le Havre gör att du lätt kan utforska staden eller ta dig vidare till andra destinationer och sevärdheter i regionen. Staden bjuder på fantastiska vyer tack vare dess närhet till Etretat-klipporna. Du kan även köra till storstäderna Caen och Rouen, bägge belägna cirka en och en halv timma öster respektive väster om staden. Kör du norrut med en hyrbil från Le Havre kommer du snabbt till den mysiga kuststaden Fécamp, fylld med historiska byggnader, palats och museum.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service