Biluthyrning
Le Mans
Fäll ihop
Frankrike // Le Mans
Change details

Hyra bil i Le Mans: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du hyra en bil i Le Mans är du välkommen in till oss på Sixt. Vi erbjuder både minibussar, personbilar och kombibilar inom ekonomi- och lyxklass. Denna stad i sydvästra Frankrike, vid regionen Pays de la Loire, är full av vackra platser att köra till och sevärdheter att besöka. Genom att hyra en bil från Le Mans blir det genast enklare för dig att ta dig till de olika destinationerna. Boka din bil redan idag så är du redo för dina kommande bilresor i Frankrike.

 
 • Le Mans Tågstation TGV
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Le Mans Tågstation TGV

  Sixt Biluthyrning
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Börja din vistelse i Frankrike hos Sixt biluthyrning i Le Mans

Du kan enkelt förboka och hämta ut en bil hos oss på Sixt. Vi ger dig även chansen att anpassa din hyrbil från Le Mans efter dina behov och önskemål. Är du här i affärer? Lägg då till en GPS så hittar du alltid fram till dina mötesplatser i tid. Vissa av våra premiumbilar kommer med navigationssystemet inkluderat. Är du här med familj och vänner? Boka då exempelvis en stor minibuss så kan alla åka i samma fordon. Hos oss kan även förare under 25 år hyra en bil från Le Mans utan problem. Vi bjuder dessutom på 250 km per dag. Notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller, även om vi alltid gör vårt bästa för att du ska få den specifika bil du bokar. Däremot får du alltid en likvärdig bil som tillhör samma bilgrupp.

Få ut mer av din vistelse med en passande bil från vår biluthyrning i Le Mans

När du har en egen bil kan du enkelt besöka stadens olika sevärdheter, exempelvis den mäktiga katedralen och den fina botaniska trädgården. Du kan även köra din hyrbil från Le Mans till städerna Angers eller Tours, belägna cirka en timmes bilfärd söderut. Ett tips är att fortsätta söderut för att besöka Fontevraudklostret, en vacker plats som är väl värd att besöka när du ändå är i närheten.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service