Biluthyrning
Levallois-Perret
Fäll ihop
Frankrike // Levallois-Perret
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Levallois-Perret: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles utanför Paris stadskärna ligger Levallois Perret, en trevlig kommun och en perfekt utgångspunkt för din resa i Frankrike. Här finns även vår biluthyrning i Levallois Perret. Vi på Sixt hjälper gärna dig som ska resa runt i landet och som vill ha en riktigt bra bil. Vi tillhandahåller många olika biltyper för att du lättare ska kunna hyra bil i Levallois Perret som känns perfekt. Välj om du vill köra lyxbil som sportbil eller cabriolet, eller om du hellre väljer något mer ekonomiskt fordon. Vi har populära person- och kombibilar och även trevliga 4x4-fordon. På förfrågan finns även möjlighet att hyra lastbil.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Biluthyrning
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Levallois Perret

Om några minuter kan du ha en hyrbil i Levallois Perret bokad och redo att hämtas ut. Det är väldigt lätt att boka online, du börjar helt enkelt med att välja vilket kontor i staden du vill hyra från. Därefter fyller du i vilka resedatum det gäller och får sedan upp våra tillgängliga bilar. Välj ut ett fordon som känns bra och fortsätt sedan till vår tillvalssida. Här kan du lägga till praktiska tillval för din hyrbil i Levallois Perret som gör den bekvämare och smartare. Bland annat brukar navigator och registrering av extra förare vara populära tillval. Utbudet av tillval kan skiljas åt mellan våra kontor. När du ska hyra bil i Levallois Perret via hemsidan kan du redan i förväg reservera en bilgrupp, dock ej bilmodell.

Få ut mesta möjliga av din bilresa

I Levallois Perret finns mängder av saker att göra och se. När du utgår från vår biluthyrning i Levallois Perret har du bara några minuters körsträcka in till centrala Paris. Här väntar spännande sevärdheter som obligatoriska Eiffeltornet, Triumfbågen och givetvis Notre-Dame. Det finns även gott om mysiga stadsdelar att besöka, exempelvis Montmartre. Kom ihåg att besöka Moulin Rouge, här finns en mysig teaterrestaurang. För dig som reser med barnen kanske en dag på Disneyland kan vara kul? Ha en riktigt härlig resa i Frankrike önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service