Biluthyrning
Lucciana
Fäll ihop
Frankrike // Lucciana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lucciana: Sixt biluthyrning online-bokning

Väntar sol och bad på den vackra ön Korsika? I staden Lucciana kan du besöka oss på Sixt! Vi finns på öns nordöstra kust och är redo att hjälpa dig som vill hyra bil i Lucciana. Korsika är inte en jättestor ö, men med hjälp av en egen bil kan du enkelt själv utforska öns vackra natur, hitta folktomma stränder och dolda pärlor. Vi tillhandahåller moderna personbilar, rymliga kombibilar samt 4x4-fordon. När du bokar en bil från oss hjälper vi dig gärna genom att rekommendera praktiska extratjänster. Varmt välkommen till Frankrike och underbara Korsika!

 
 • Corsica Bastia Flygplats
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Corsica Bastia Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Det är väldigt enkelt att hyra bil i Lucciana

Idag behöver du inte komma in till vår fysiska biluthyrning i Lucciana för att boka ett fordon. Istället kan du boka en hyrbil i Lucciana på några enkla klick här på hemsidan. Du fyller i de datum du ska resa, därefter kommer förslag på tillgängliga bilgrupper att visas. Du kan då välja ut den fordonstyp du gillar (vi kan reservera bilgrupper men inte bilmodeller). Efter att du hittat en fordonskategori som verkar bra och passar din budget, kan du börja lägga till smarta extratjänster för att förhöja körupplevelsen några snäpp till. Vi har olika tillval som kan vara bra för din hyrbil i Lucciana, bland annat kan du välja att köra en bil med dieselmotor, registrera ytterligare en förare till eller utrusta bilen med en navigator. Vi hjälper dig med din bokning, oavsett om det är när du besöker vår biluthyrning i Lucciana eller här på nätet.

Utforska hela ön genom att hyra bil i Lucciana

I Lucciana finns mycket vacker natur och underbara stränder. Här finns även golfklubbar, campingplatser och vackra naturområden. Besök gärna parken Réserve Naturelle de l Etang de Biguglia, parken ligger bara 20 minuter från oss. Längre ner på Korsika finns det mycket spännande att utforska. Vad sägs om en förhistorisk sevärdhet? Längre ner på öns södra sida finns Filitosa, en plats med flera förhistoriska bosättningar och stenskulpturer. Varmt välkommen till en annan del av Frankrike och till oss på Sixt såklart!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service