Biluthyrning
Melun
Fäll ihop
Frankrike // Melun
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Melun: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Melun, söder om huvudstaden Paris. Genom oss kan du hyra en bil i Melun som passar för just ditt besök i Frankrike, oavsett om du är här för att knyta nya affärskontakter eller för att ta del av den fantastiska kulturen. I vår stora fordonsflotta kan du välja bland både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och stora lastbilar. Vi erbjuder även bilar i både ekonomi- och premiumklass.

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Biluthyrning
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Påbörja din bilresa genom Frankrike hos Sixt biluthyrning i Melun

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Melun hos oss på Sixt. Vi tillhandahåller inte bara ett brett sortiment av bilar, vi kan även anpassa våra fordon efter dina behov. Om du exempelvis enkelt vill navigera i området kan du lägga till en GPS med hjälp av våra tilläggstjänster. Du kan även lägga till försäkringar, extra förare och barnstolar i olika storlekar. Om du bokar din bil på vår hemsida är det bara att hämta upp bilnycklarna från vår biluthyrning i Melun innan du ger dig vidare ut på de franska vägarna. Kom ihåg att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, men att vi ser till att du får en bil från samma fordonskategori. Utforska Frankrike på ett smidigt sätt genom att hyra bil i Melun.

Upptäck lokala sevärdheter med en hyrbil från Melun

En hyrbil i Melun gör det möjligt för dig att snabbt och smidigt besöka flera av de fina byggnaderna och parkerna i staden. Vi rekommenderar att du kör till Chateau de Vaux le Vicomte, ett vackert slott med en stor slottspark. Du kan även besöka den djupa skogen Foret de Fontainebleau, söder om Melun. Mitt i skogen ligger även det magnifika slottet Chateau de Fontainebleau, som nås på endast 30 minuter med bil från centrala Melun. Varmt välkommen att hyra bil i Melun hos oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service