Biluthyrning
Merignac
Fäll ihop
Frankrike // Merignac
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Merignac: Sixt biluthyrning online-bokning

Här på Sixt biluthyrning i Merignac i Frankrike, ser vi fram emot att ta emot dig och dina önskemål. För oss är det viktigt att du ska kunna hitta precis den typ av bil du önskar när du vill hyra bil i Merignac. Därför erbjuder vi bilkategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss.

 
 • Bordeaux-Mérignac Aéroport
  Avenue René Cassin
  33700 Merignac

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Bordeaux-Mérignac Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Avenue René Cassin
  33700 Merignac

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Merignac

Tag chansen att köra den där bilen du alltid velat prova, men aldrig kommit dig för. För att du ska kunna få mer ut av din hyrbil i Merignac kan du dessutom göra tilläggsval som GPS, barnstol, extraförare och olika försäkringsval. För att på smidigast sätt kunna hämta upp din bil vid vår biluthyrning i Merignac rekommenderar vi att du bokar din bil via vår app eller hemsida i förväg. På så sätt behöver du bara komma förbi oss på Sixt och hämta upp nycklarna.

Upptäck sydvästra Frankrike från bilen

Det finns många orsaker till att hyra bil i Merignac. Oavsett om du har jobbärenden eller kommit för att njuta av en semester vill vi på Sixt ge samma personliga service vid vår biluthyrning i Merignac. Området bjuder på mycket att se och göra. Till exempel finner du här den regionala flygplatsen, Bordeaux International Airport. Det är populärt när man vill hyra bil i Merignac att besöka något av de många vinfälten i trakten. Här finner du verkligen vin i världsklass, och med din bil tar du dig enkelt mellan platserna. Det finns även möjlighet att besöka några riktigt intressanta slott, som Château Bourran och Château Le Burck. Med en hyrbil i Merignac är du flexibel och får en frihet som annars kan vara svår att uppnå. Därför ser vi extra mycket fram emot att ta kunna bistå dig och dina personliga önskemål här på biluthyrningen i Merignac.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service