Biluthyrning
Nancy
Fäll ihop
Frankrike // Nancy
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nancy: Sixt biluthyrning online-bokning

Fokusera på att njuta av din resa genom att hyra bil i Nancy hos oss på Sixt. Vi finns här för att guida genom vår vagnflotta som erbjuder en rad fordon för de flesta önskemål.

 
 • Nancy Tågstation
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Nancy Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Nancy

Ta dig vidare på resa genom Frankrike i en minibuss, 4x4, eller i en bil i klassen ekonomi. Vill du satsa har vi även cabriolet och lyxbil anpassade för behaglig stadskörning. Vår biluthyrning i Nancy tillhandahåller extra tillägg för en individuell touch på färden. Lägg exempelvis till en försäkring, gps eller bilbarnstol. Notera gärna att vi inte kan garantera att vi alltid kan erbjuda samtliga fordon, men att vi alltid kommer göra vårt bästa för att finna ett närliggande alternativ. Ta hjälp av vår professionella kundservice som finns här för flexibla önskemål. Vi vill ge dig en så skön resa som möjligt genom en hyrbil i Nancy.

Se staden och området med en hyrbil i Nancy

Att hyra bil i Nancy är en god idé både för den som vill se stadskärnan och landskapet. Den som reser i jobbet har vår biluthyrning i Nancy som ett utmärkt utgångsläge för varje smidig affärsresa. Nancy tillhör regionen Lorraine som ligger mellan Champagne och Alsace. Låt vår Sixt biluthyrning i Nancy bli utgångspunkten för din resa genom detta underbara vindistrikt. Frankrike bjuder på ett enastående landskap vilket gör turen fantastiskt njutbar. Att hyra bil i Nancy från Sixt gör att du får se mycket av naturen och underlättar för stopp på gastronomiska matställen och vid övriga sevärdheter. en hyrbil underlättar även citylivet. Parkera bilen och i närheten av de museer du vill besöka eller i närheten av gamla stan. Hoppa sedan in i bilen och åk vidare till nästa delmål. Detta gör att du alltid har nära till allt du vill hinna med!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service