Biluthyrning
Nanterre
Fäll ihop
Frankrike // Nanterre
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nanterre: Sixt biluthyrning online-bokning

Nanterre är en förort nordväst om Paris, Frankrikes vackra huvudstad. Tack vare sitt läge är detta en utmärkt plats att använda som bas för bilutflykter till sevärdheterna i Paris samt andra populära platser i regionen. Vår biluthyrning i Nanterre erbjuder några av våra mest använda fordonskategorier: personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar. Så länge du är över 18 år gammal kan du hyra en bil från Nanterre utan begränsningar.

 
 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison

  Sixt Biluthyrning
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med våra extratjänster blir dina bilfärder smidigare och bekvämare

Det utbud av bilar som du hittar hos oss passar utmärkt för de flesta resor, men de passar extra bra för stadskörning och lite längre bilfärder. Om du planerar att hyra en bil i Nanterre för ett datum längre fram i tiden föreslår vi att du använder hemsidan för att genomföra din bokning. Här kan du se vilka fordonsgrupper du kan välja under dina resedatum samt välja bland våra bokningsbara extratjänster. Är du här med vänner för att ta del av huvudstadens otaliga sevärdheter och nöjen kan det vara bra att registrera en extra förare samt lägga till en GPS. Även du som besöker Paris i affärer eller med familjen kan hitta användbara tillvalstjänster när du ska hyra en bil i Nanterre från oss på Sixt. Lägg märke till att vi endast kan reservera en hyrbil i Nanterre från bilgruppen när du bokar och att vi inte garanterar specifika bilmodeller.

Vi på Sixt önskar dig välkommen till vår biluthyrning i Nanterre

Med en hyrbil i Nanterre har du alltid nära till Triumfbågen, Grand Palais, Eiffeltornet och alla de andra populära sevärdheterna i storstaden. Det tar cirka 25 minuter att köra till Eiffeltornet från Nanterre. Du kan även köra åt motsatt håll för att komma till urskogsreservatet Saint Germain-en-Laye. Detta är en vacker plats där du kan njuta av naturen, koppla av från storstaden och ladda batterierna. Det finns många fler sevärdheter att besöka i Frankrike, kom in till vårt kontor så berättar vi gärna mer!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service