Biluthyrning
Neuilly Sur Seine
Fäll ihop
Frankrike // Neuilly Sur Seine
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Neuilly Sur Seine: Sixt biluthyrning online-bokning

Precis som namnet antyder ligger förorten Neuilly-sur-Seine precis vid floden Seine. Vår biluthyrning i Neuilly-sur-Seine är utmärkt placerad för dig som vill se de mest populära platserna i Paris. Dessutom har vi på Sixt ett brett fordonsutbud med både ekonomi- och lyxbilar. Du kan hyra en bil i Neuilly-sur-Seine från vårt sortiment av kombibilar, personbilar, minibussar samt sportbilar, SUV och cabrioleter. Använd vår hemsida för att se vilka bilar från vår fordonsflotta som du kan boka för just din vistelse.

 
 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot

  Sixt Biluthyrning
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Flera fördelar med att hyra en bil i Neuilly-sur-Seine via hemsidan

Om du planerar att besöka Paris och vill kunna se så mycket som möjligt av Frankrikes huvudstad är en hyrbil från Neuilly-sur-Seine ett utmärkt alternativ. Använd hemsidan för att reservera en bil och lägg samtidigt till extratjänster som kan vara användbara. Med en GPS kan du snabbare hitta till Eiffeltornet, Louvren eller andra intressanta platser. Du hittar många fler extratjänster att välja när du ska hyra en bil från Neuilly-sur-Seine. Dessa passar såväl familjeresan som affärsresan. Extratjänsterna kan variera mellan kontoren i staden. Kom även ihåg att vi bara reserverar en av bilarna från den kategori du väljer vid bokningen.

Från Sixt biluthyrning i Neuilly-sur-Seine kommer du snabbt iväg till din destination

En annan fördel med att boka en hyrbil i Neuilly-sur-Seine är att förorten ligger vid motorvägen och snabbt kan nås från flygplatsen Charles de Gaulle. Motorvägen gör det även enklare för dig att köra till din slutdestination, oavsett om den ligger i Paris eller på någon annan plats i Frankrike. De flesta känner till alla de klassiska sevärdheterna i huvudstaden, men utanför stadsgränsen hittar du sevärdheter som slottet Versailles och urskogen Saint-Germain-en-Laye. Ett tips är att köra till någon av alla intressanta platser utanför Paris. Oavsett vart du kör kommer du att mötas av mysiga småstäder, härliga restauranger och trevliga kaféer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service