Biluthyrning på Nice Flygplats

 

Mest populära bilarna i Nice Flygplats

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Nice Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Nice Flygplats

Adress

Terminal 1/Terminal 2, 062 00 Nice, Frankrike
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Nice Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du besöka Nice? Sixt Biluthyrning erbjuder ett brett utbud av hyrbilar vid flygplats Nizza . Du har till exempel chansen att hyra en lyxig bil till en prisvärd kostnad. Du kan till exempel välja bland hyrbilskategorier som personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Extra förare och navigation är exempel på tillval som du kan göra. Genom att hyra bil på Nice Flygplats har du alltid stor frihet att lägga upp resan precis så som du vill. Genom att välja Sixt blir bilresan till och från Nice enkel.Du kan hyra bil på Nice Flygplats direket på hemsidan eller via telefon.
Flygplats inte långt från centrum

Flygplats inte långt från centrum

Den internationella flygplatsen Nice Côte d'Azur flygplats är den tredje största flygplatsen i Frankrike sett utifrån antal passagerare. Flygplatsen ligger cirka 7 km sydväst om Nice stadskärna. Du hittar uthämtningen för biluthyrning på Nice Flygplats mittemot terminal två via gate A1 och A3.Du möts av hjälpsamma medarbetare som snabbt hjälper dig igång med din resa. Du har alltid stor flexibilitet vid biluthyrning på Nice Flygplats, oavsett om det gäller en jobbresa eller semestertur, och kan se fram att snart påbörja din bilresa.
Virtuell rundgång på stationen

Virtuell rundgång på stationen

Hyra bil Nice Flygplats När du hämtat din hyrbil på Nice Flygplats är de redo att utforska den livfulla staden som präglas av en vänlig Medelhavsattityd. Staden på den franska rivieran lockar med ett azurblått vatten och glamorösa stränder. Barerna och restaurangerna ligger tätt längs den fem kilometer långa strandpromenaden Promenade des Anglais. I gamla stan välkomnas du av vackra art deco-hus och ståtliga barockbyggnader. På den livliga utomhusmarknaden Cours Salaya kan du handla färsk frukt eller varför inte ta en kopp kaffe vid det pittoreska torget? Från slottskullen har du en magnifik utsikt över staden. Med egen hyrbil kan du även utforska stränderna strax utanför Nice. Sixt önskar en trevlig resa i fantastiska Nice!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Nice Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Nice Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Nice Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Nice Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Nice Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 7888 omdömen
Vägen till Sixt
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,6)
På Sixt-kontoret
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440i
BMW M440i
BMW M5
BMW M5
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW X3M40
BMW X3M40
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Vanliga frågor om hyrbilar på Nice Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Nice Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Nice Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?