Biluthyrning
Pau
Fäll ihop
Frankrike // Pau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pau: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Pau, en bra utgångspunkt för din bilburna vistelse i sydvästra Frankrike. Härifrån tillhandahåller vi bilkategorier för olika typer av resor. Kanske behöver du en rymlig minibuss eller en kombibil för familjesemestern, alternativt en representativ lyxbil för jobbresan? I vår fordonsflotta finner du även 4x4-bilar med starka motorer, samt smidiga personbilar i såväl ekonomi- som premiumklass. Vi på Sixt hjälper dig att hyra en passande bil i Pau!

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Må. - Fr.08:00 - 22:30
  Lö.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sö.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helgdag08:00 - 22:30
  Boka på detta kontoret

 • Pau-Pyrénées Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Må. - Fr.08:00 - 22:30
  Lö.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sö.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helgdag08:00 - 22:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsy ditt fordon från Sixt biluthyrning i Pau

Genom att hyra bil i Pau underlättar du inte bara ditt äventyr i regionen, du kan även skräddarsy ditt fordon genom att välja bland olika tilläggstjänster. Tilläggstjänsterna varierar från kontor till kontor, och på vår hemsida ser du enkelt vad som erbjuds på just ditt valda kontor. Från vår biluthyrning i Pau kan du bland annat välja mellan olika försäkringar samt boka en praktisk GPS. Det går även bra att registrera en extra förare ifall ni vill dela upp körningen under längre körsträckor. Kontoret har en åldersgräns på 18 år och det går bra att returnera din hyrbil när som helst på dygnet. Du bokar enkelt en bil här på vår hemsida, kom bara ihåg att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från vald fordonskategori. Oavsett om du besöker regionen för att åka skidor, knyta affärskontakter eller för en citysemester tar du dig enkelt mellan destinationerna med en hyrbil från Pau.

Ta dig fram enkelt längs vägarna med Sixt biluthyrning i Pau

Pau i huvudort i regionen Aquitaine. Staden ligger i södra Frankrike, precis norr om nationalparken Parc national des Pyrénées. Med en hyrbil från Pau kan du enkelt utforska både den vackra bergskedjan och hela södra delen av Frankrike. Missa inte ett besök till Chateu de Pau, ett slott som i staden även agerar museum. Genom att hyra bil i Pau kan du även köra till den mysiga staden Bayonne, cirka en och en halv timmes bilfärd från Pau. Oavsett vart du väljer att köra tar du dig smidigt fram med en hyrbil från Pau. Välkommen till Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service