Biluthyrning
Pierrelaye
Fäll ihop
Frankrike // Pierrelaye
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pierrelaye: Sixt biluthyrning online-bokning

Dags att resa utomlands, eller ska du kanske flytta till Frankrike? På Sixt Biluthyrning i Pierrelaye hittar du bilar inom flertalet fordonsgrupper, fordon som passar för en rad olika ändamål. Våra kunder kan hyra bil i Pierrelaye från kategorierna kombi- och personbilar, fyrhjulsdrivna bilar(4x4), samt lastbilar. Med andra ord hittar du allt från praktiska flyttbilar till cabrioleter att glida omkring i och känna vinden i håret. Sixt tillhandahåller även fordon i flera olika prisklasser. Det gör det enkelt för våra kunder att välja en bil som passar plånboken.

 
 • Pierrelaye
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  Må. - Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Pierrelaye

  Sixt Biluthyrning
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  Må. - Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Pierrelaye hos Sixt

Frankrike är ett land som lämpar sig väl att utforska med bil. Staden Pierrelaye ligger bara fyra mil från Paris och erbjuder mycket spännande för barnfamiljer såväl som för par och affärsresenärer. Se till att boka en hyrbil i Pierrelaye redan innan avresan. Det gör du smidigast här på hemsidan. En rekommendation är att lägga till ett eller flera tillval till din hyrbil i Pierrelaye. Du kan exempelvis komplettera fordonet med en GPS-navigator, som gör det enkelt att hitta dit du ska, eller registrera ännu en förare. När du bokar bilen online hos oss reserverar vi en bil ur den fordonsgrupp du valt. Notera dock att vi inte kan reservera enskilda bilmodeller.

Fullända din resa genom att hyra bil i Pierrelaye

Pierrelaye ligger i regionen Île-de-France i norra Frankrike. Precis som i många andra franska städer erbjuder Pierrelaye historiska monument, vackra landskap - och fantastisk mat. Med egen bil kan du snabbt ta dig runt i staden, men också köra till närliggande städer och sevärdheter. Vill du göra en dagsutflykt till Paris tar det endast 45 minuter via A86-an. Andra närliggande sevärdheter är naturparken Vexin Franįais som ligger nordväst om Sixt Biluthyrning och Pierrelaye. Parken är ett skyddat kulturlandskap och det tar cirka en halvtimme att nå. Här kan du beskåda mäktiga kalkklippor, slott och förstås den franska naturen. Bienvenue ā France!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service