Biluthyrning i Rennes

 

Mest populära bilarna i Rennes

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Rennes Tågstation TGV, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Rennes

Sixt biluthyrning i Rennes

Sixt biluthyrning i Rennes

Vi vill hälsa dig välkommen till Sixt biluthyrning i Rennes och hoppas att vi får ta hand om dina frågor och önskemål när det gäller hyrbil i Frankrike. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av hyrbilar inom kategorier som 4x4, cabriolet, lyxbil, ekonomi och minibuss för att du ska hitta en typ av bil som passar dig. Vi på Sixt tar årligen emot kunder som vill hyra bil i Rennes av olika skäl vilket har gett oss god kompetens att skräddarsy en lösning för dig. När du letar efter en hyrbil i Rennes spelar det ingen roll om du är här på affärsresa eller familjesemester. Vi ser till att du får dina önskemål tillgodosedda vid vår biluthyrning i Rennes. Även om vi inte kan garantera specifika bilmodeller på beställning har du möjlighet att välja kategori för att du ska få en bil med passande köregenskaper.
Rennes, en stad med historia

Rennes, en stad med historia

Resenären som intresserar sig för kultur och historia kommer att få sitt lystmäte i Rennes. Här finns det tillräckligt mycket sevärdheter för att du ska fylla kalendern under hela semestern. Ett exempel på det är stadens historiska centrum som inkluderar flera hundra år gamla byggnader. Ännu lättare att hitta besöksmål blir det när du väljer att hyra bil i Rennes. Då kan du besöka distriktet Bretagne som Rennes är huvudstad i. Bretagne är känt som en av Frankrikes största vindistrikt och med en bil från vår biluthyrning i Rennes har du goda möjligheter att utforska området på egen hand. Du kan enkelt välja att svänga in på en rustik vingård, provsmaka gårdens eget vin tillsammans med en god middag och stanna över natten på ett mysigt värdshus. Med en hyrbil i Rennes får du bättre förutsättningar för en bra resa. Vi på Sixt hjälper dig gärna att hyra bil i Rennes och upptäcka Frankrike på dina villkor.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Rennes

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Rennes?
För att hyra en bil hos SIXT på Rennes så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Rennes.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Rennes?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Rennes. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 1335 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Rennes

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Rennes?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Rennes?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Rennes?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Rennes

Visa mer