Biluthyrning
Saint-Germain-en-Laye
Fäll ihop
Frankrike // Saint-Germain-en-Laye
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saint-Germain-en-Laye: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Saint Germain En Laye, en trevlig kommun strax väster om Paris. Hos oss kan du hyra bil i Saint Germain En Laye på ett smidigt sätt och genast komma iväg på din resa. Vi kan hjälpa dig hitta en perfekt hyrbil i Saint Germain En Laye som vi skräddarsyr så den passar utmärkt för din vistelse i Frankrike. Hos oss finns såväl bekväma citybilar som person- och kombibil i segmentet ekonomi, men även lyxiga sportbilar och cabrioleter. För längre turer kan vi varmt rekommendera fordonsgruppen 4x4. För en annorlunda upplevelse kan vi istället rekommendera en fin cabriolet, en riktig lyxbil. För större sällskap har vi även minibuss.

 
 • Saint-Germain-en-Laye
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Saint-Germain-en-Laye

  Sixt Biluthyrning
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Saint Germain En Laye

När du har valt en passande bilgrupp är det bra att även lägga till olika tillval. När du ska hyra bil i Saint Germain En Laye och bokar online kan du enkelt se alla extratjänster. Eftersom inga garantier ingår kan det bland annat vara fördelaktigt att applicera dessa som tillval. Du kan exempelvis lägga till personligt olycksfallsskydd eller självrisk för fordon. Andra populära tillval är navigator och extra förare. När du bokar din hyrbil i Saint Germain En Laye reserverar vi den valda fordonsgruppen. Notera dock att vi inte kan reservera en specifik bil.

Upptäck Frankrike genom att hyra bil i Saint Germain En Laye

Både Paris och Saint Germain En Laye ligger i den natursköna regionen Île-de-France. För dig som flyger till Paris-Charles-de-Gaulle når oss på cirka en timme och 20 minuter. När du hämtat ut din bil är det bara att börja din vistelse. Det finns många sevärdheter i regionen, inte bara i centrala Paris. Château de Saint-Germain-en-Laye är ett vackert slott bara några få minuter från oss. Det är även värt att köra ut till den stora skogen Forest of Saint-Germain-en-Laye. Detta spektakulära naturområde tar du dig till på en kvart från oss. Sedan har du givetvis hela Paris med allt från Eiffeltornet till Triumfbågen och Notre Dam. Varmt välkommen till oss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service