Biluthyrning
Saint Ouen
Fäll ihop
Frankrike // Saint Ouen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saint Ouen: Sixt biluthyrning online-bokning

Saint Ouen, en mysig kommun norr om den parisiska stadskärnan, är en utmärkt plats att påbörja din resa. Här finns även vi på Sixt! Vår biluthyrning i Saint Ouen välkomnar både affärsresenärer, familjer och par som är här för att fira semestern eller spendera ett par dagar i jobbet. Vi tillhandahåller många trevliga fordonskategorier, bland annat person- och kombibilar, 4x4-fordon och lastbil. Du kan välja att hyra bil i Saint Ouen som exempelvis sedan, herrgårdsvagn eller kanske en minibuss, ett bra alternativ om ni är många som reser tillsammans.

 
 • Paris Saint Ouen/Saint Denis
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Paris Saint Ouen/Saint Denis

  Sixt Biluthyrning
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Börja din resa hos vår biluthyrning i Saint Ouen

Vi på Sixt har gjort det enkelt för dig som kund att boka en hyrbil i Saint Ouen. Du befinner dig just nu på vår bokningssida. För att se vilka bilar som finns tillgängliga under din resa är det bara att välja kontor och sedan fylla i dina resedatum. När du hittat ett fordon som känns bra kan du boka, men innan du genomför bokningen rekommenderar vi varmt att ta en titt på våra extratjänster. Lägg till navigator så att du enkelt hittar mellan Paris alla spännande sevärdheter. Eller varför inte addera en bilbarnstol om du reser med små barn? Vi hjälper dig att skräddarsy din hyrbil i Saint Ouen på ett enkelt sätt. Du kan reservera en bilgrupp redan nu men du kan inte reservera en bilmodell.

Börja med att hyra en bil i Saint Ouen och få ut mer av resan

Att resa med bil i Frankrike är otroligt roligt. Landskapet är minst sagt skiftande och vägskicket är optimalt. När du vill utforska Paris med omnejd kan du börja med att hyra bil i Saint Ouen. Härifrån kan du ta dig till huvudstadens alla sevärdheter. Kanske vill du bocka av Eiffeltornet och Triumfbågen? Du har även möjlighet att spendera några dagar i en annan stad, kanske åka söderut? Du kan ta dig till Nantes vid kusten på mindre än fyra timmar. Ha en riktigt härlig resa i Frankrike!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service