Biluthyrning
Saint Tropez
Fäll ihop
Frankrike // Saint Tropez
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saint Tropez: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vackra Saint Tropez på franska Rivieran. Vår biluthyrning i Saint Tropez tillhandahåller allt från personbilar, kombibilar och 4x4 till cabrioleter och sportbilar. Kanske vill du glida längs Rivieran i en lyxig bil med sufflett? Eller vill du hyra en rymlig bil där hela familjen får plats? Oavsett vad som för dig till vackra Rivieran hjälper vi till att hitta en passande hyrbil i Saint Tropez för just din resa.

 
 • Saint Tropez Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Må. - Lö.09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Saint Tropez

  Sixt Biluthyrning
  Rue du 11 Novembre 1918-Bat A
  83990 St. Tropez

  Må. - Lö.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsydda lösningar med Sixt biluthyrning i Saint Tropez

Sixt biluthyrning har flera kontor att välja mellan i Saint Tropez. Observera att kontoren erbjuder ett varierat utbud av såväl bilkategorier som tilläggstjänster. Från Saint Tropez Flygplats kan du exempelvis välja om du vill ha en bil med dieselmotor, GPS-navigator eller om du vill lägga till olika extraförsäkringar. På vår hemsida kan du enkelt jämföra vad våra biluthyrningskontor i Saint Tropez erbjuder samt smidigt genomföra din bokning. Att i förväg boka din hyrbil i Saint Tropez via vår hemsida gör att du snabbt kan komma iväg så fort du har anlänt på Rivieran. Tänk bara på att vi inte bokar enskilda bilmodeller utan bara en hyrbil i Saint Tropez från den valda bilgruppen.

Njut av din vistelse på Rivieran genom att hyra bil i Saint Tropez

En hyrbil i Saint Tropez passar perfekt när du vill utforska kusten och upptäcka alla vackra sevärdheter i regionen. Även om staden är mest känd för sin glamour finns det något för alla plånböcker i Saint Tropez. Kör till de vackra stränderna Plage des Graniers eller La Bouillabaisse om du vill bada i det turkosa vattnet. Staden är extra populär att besöka under sommaren, då både turister och kändisar vallfärdar hit. Vart du än väljer att köra ser vi på Sixt till att du kan ta dig dit utan problem med en hyrbil från Saint Tropez. Välkommen till den soliga franska Rivieran!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service