Biluthyrning i Toulouse

 

Mest populära bilarna i Toulouse

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Toulouse-Blagnac Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Toulouse

Sixt biluthyrning i Toulouse skräddarsyr din bilresa

Sixt biluthyrning i Toulouse skräddarsyr din bilresa

Välkommen till vår biluthyrning i Toulouse, beläget i södra Frankrike. Våra kontor kan hjälpa dig hitta en passande bil för din vistelse, oavsett om du behöver en personbil, kombibil eller lyxbil. Välj det kontor som passar dig bäst och se vad vi erbjuder från vår fordonsflotta på plats. Hyr bil i Toulouse genom oss på Sixt, vi ser till att det går snabbt och smidigt att ta dig fram längs de franska vägarna.Det finns flera fördelar med att hyra bil i Toulouse för att utforska regionen. Först och främst har vi flera typer av bilar att välja mellan. Du kan dessutom välja bland extratjänster som exempelvis möjligheten att lägga till en passande barnstol, perfekt när du ska hyra bil i Toulouse inför familjesemestern med barnen. Vår biluthyrning i Toulouse flygplats har inte samma utbud som kontoret i stadskärnan. Observera att vi bara reserverar en bil från den valda biltypen och inte en specifik modell.
Utforska södra Frankrike genom att hyra bil i Toulouse

Utforska södra Frankrike genom att hyra bil i Toulouse

Toulouse är en storstad vid floden Garonne. Här finns något för alla, från den kulturintresserade till shoppingentusiasten eller finsmakaren. Här finns flera historiska byggnader, mysiga butiker och prisvärda restauranger att köra till med en hyrbil i Toulouse. Från staden är det inte heller alltför långt till den franska sidan av Pyrenéerna. Med en hyrbil från Toulouse kan du även ta dig fram till alla de små byarna och sevärdheterna i närområdet. Låt oss på Sixt hjälpa dig att hitta en bil som har det du behöver för din resa. Boka online redan idag så är du redo att köra iväg när du väl har anlänt. Varmt välkommen hit!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Toulouse

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Toulouse?
För att hyra en bil hos SIXT på Toulouse så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Toulouse.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Toulouse?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Toulouse. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 5885 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Toulouse

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Toulouse?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Toulouse?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Toulouse?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?