Biluthyrning
Vannes
Fäll ihop
Frankrike // Vannes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vannes: Sixt biluthyrning online-bokning

Vannes är en fantastisk stad i västra Frankrike alldeles vid den atlantiska kusten. Hit kommer många besökare för att ta del av den vackra arkitekturen och gammal historia. Staden grundades redan för 2000 år sedan. Om du också har nöjet att få åka hit är du alltid välkommen till vår biluthyrning i Vannes. Hos oss på Sixt kan du komma när du vill ha en riktigt bra hyrbil i Vannes inför resan. I Frankrike är vägskicket mycket bra och att resa med bil har stora fördelar. Välj om du vill köra person- eller kombibil från ekonomiklassen eller hellre en lyxig sportbil, cabriolet eller ett 4x4-fordon.

 
 • Vannes Tågstation TGV
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   13:00 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:30
   13:00 - 18:00
  Helgdag10:30 - 15:30
  Boka på detta kontoret

 • Vannes Tågstation TGV

  Sixt Biluthyrning
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   13:00 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:30
   13:00 - 18:00
  Helgdag10:30 - 15:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Vannes

Genom att hyra bil i Vannes via hemsidan har du möjlighet att skräddarsy ditt fordon som du själv vill. Vi gör detta möjligt genom att erbjuda våra kunder smarta tillval. Efter att du valt ut ett fordon som känns perfekt inför din resa kan du lägga till extratjänster som bland annat navigator eller en bilbarnstol. Du väljer själv hur många tillval du vill boka. När du ska hyra en bil i Vannes är det väldigt smidigt att göra det online, dock kan du endast reservera en bilgrupp här, inte en specifik bilmodell.

Upptäck fördelarna med att hyra bil i Vannes

En stad som Vannes är väl värd att utforska med bil. Det blir mycket enklare att ta dig runt, både inne i stadskärnan, men även om du skulle vilja köra till andra städer eller kanske längs med kusten? Ett tips är att besöka den historiska delen av staden. Här kantas kullerstensgatorna av färgglada timmerhus. Du kan få bra bilder på så väl gula som röda hus, alla med färgglada knutar. Vannes har även många vackra trädgårdar att besöka, exempelvis Jardin des Remparts som ligger en kort biltur från oss. Få ut mer av din vistelse med en passande bil från vår Sixt biluthyrning i Vannes.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service