Biluthyrning
Versailles
Fäll ihop
Frankrike // Versailles
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Versailles: Sixt biluthyrning online-bokning

Från vår biluthyrning i Versailles kan du inte bara besöka det stora palatset på ett enkelt sätt, du kan även fortsätta ditt äventyr till andra delar av Frankrike. Vi tillhandahåller en stor fordonsflotta på plats när du vill hyra bil i Versailles. Välj bland kategorier som lyxbil, sportbil, cabriolet, 4x4 samt personbil och kombibil. Vi har även lastbilar och minibussar för de som behöver extra plats.

 
 • Versailles
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 15:00
  Boka på detta kontoret

 • Versailles

  Sixt Biluthyrning
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 15:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsydd bilresa via Sixt biluthyrning i Versailles

När du ska hyra bil i Versailles kan du inte bara välja mellan flera fordonskategorier. Vi har även tilläggstjänster som du kan boka för att förenkla din resa i landet. Oavsett om du är här för jobb eller på semester kan vi se till att du får en bil med de egenskaper du behöver. Jobbresenärer kan exempelvis välja en bil med navigator för att kunna ta sig fram till alla affärshändelser i god tid. Navigatorn passar även bra att använda för turister som vill hitta till regionens olika sevärdheter. När du ska hyra bil i Versailles från oss bokar du online. Kom ihåg att vi endast reserverar en bil från bilgruppen och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.

Besök berömda sevärdheter din hyrbil i Versailles

De flesta som besöker Versailles är här för att besöka det välkända palatset och dess kungliga trädgård. Området är en förort till huvudstaden Paris och du kan enkelt köra in till sevärdheterna med en hyrbil från Versailles. De mest populära sevärdheterna, som Eiffeltornet, Triumfbågen och museet Louvren, ligger mellan 30 till 40 minuter från vår biluthyrning i Versailles. Oavsett vad du väljer att göra, och vart du väljer att köra, kan vi på Sixt tillhandahålla en passande hyrbil. Välkommen in till oss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service