Biluthyrning
Vincennes
Fäll ihop
Frankrike // Vincennes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vincennes: Sixt biluthyrning online-bokning

Vincennes är en förort till Paris, strax öster om den centrala stadskärnan. Det är ett vackert område precis vid en av stadens stora parker. Från vår biluthyrning i Vincennes och de närliggande kontoren kan du hitta en bil som passar alla typer av bilresor i Frankrike. Om du vill köra en bekväm och sportig bil kan du välja en lyxbil från vårt premiumutbud av sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Vill du hellre fokusera din ekonomi på annat har vi många flexibla personbilar, kombibilar, lastbilar och minibussar att välja mellan i vår fordonsflotta.

 
 • Vincennes
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Vincennes

  Sixt Biluthyrning
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Vincennes!

Att hyra en bil i Vincennes gör det enkelt för dig att köra in till centrum där alla de stora sevärdheterna finns, men det är även enkelt att köra till en helt annan stad. Boka en hyrbil i Vincennes på nätet och lägg till extratjänster för att anpassa bilen till just dina bilresor. Du kan exempelvis använda en GPS för att köra iväg från Paris och vidare till andras städer utan att köra vilse. Om du är här med familjen kan det vara en idé att lägga till både barnstol och en extra förare som kan avlasta dig under de långa bilresorna. Tänk på att vi bara kan garantera att du får en av bilarna från fordonskategorin och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.

Se mer av Frankrike genom att hyra en bil i Vincennes hos Sixt

Om du har en hyrbil i Vincennes kan du snabbt ta del av huvudstadens viktigaste platser som Eiffeltornet och Louvren. Därefter kan du sikta in dig på att se resten av landet. En populär bilrutt är att köra till Dijon, cirka tre timmar sydöst om Paris. Vårt tips är att du tar det lugnt och utforskar sevärdheterna som finns på vägen dit, exempelvis den regionala parken Gâtinais Français, den vackra staden Auxerre samt klostret Fontenay. Alla tre ligger på vägen till den kulinariska storstaden Dijon. Låt oss hjälpa dig hyra en bil i Vincennes för just din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service