Biluthyrning
Franska Guyana
Fäll ihop
Franska Guyana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Franska Guyana Sixt Biluthyrning

Vi på Sixt är stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Franska-Guyana med högsta klass när det gäller såväl servicenivå som fordonspark. Oavsett om det är affärer eller nöje som för dig hit har Sixt fordon som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din vistelse. Med våra olika filialer i landet och vårt stora utbud av hyrbilar har du alltid nära till ett passande fordon. Att hyra bil i Franska-Guyana går enkelt och smidigt.

Hyra bil i Franska-Guyana med Sixt

Vår biluthyrning i Franska-Guyana erbjuder bland annat herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4, ett urval av cabrioleter och sportbilar, och därtill även lastbilar. Reser du med barn kan det vara bra med en barnstol i din hyrbil i Franska-Guyana, och hittar du inte i trakten dit du ska kan det samma gälla en hyrbil med satellitnavigering. Vi erbjuder ett antal sådana tilläggstjänster, så att var och en kan välja passande utrustning.

Körtips i Franska-Guyana

Det första man måste veta angående bilkörning i Franska-Guyana är att det råder vänstertrafik. Även bortsett från den detaljen kan det gå äventyrligt till på vägarna i det sydamerikanska landet. Bli inte förvånad om du delar körväg med allt från andra bilar till lastbilar, hästdragna vagnar, cyklister, boskap och lösa hundar. Vid körning efter att mörket har infallit sig bör man vara medveten om att många vägar saknar vägbelysning.

Se sevärdheter med din hyrbil i Franska-Guyana

Franska Guyana är nästan helt täckt av regnskog och ett stort antal floder. Många tar sig runt på de sistämnda med små båtar som kallas pirogues. Väljer man att dessutom hyra bil i Franska-Guyana så kan man lättare se många av landets sevärdheter som huvudstaden Cayenne med Place des Palmistes, det stora torget i gamla stan med sina imponerande palmer. Missa inte heller strandpromenaden Place des Amandiers där förälskade par och boulespelande farbröder tillbringar en stor del av sin tid. Besök Saint-Laurent-du-Maroni där du kan gå en guidad tur och lära dig om den straffkoloni som Frankrike drev i Franska Guyana mellan 1852 och 1953, där Djävulsön utgjorde den mest hårdbevakade delen.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service