Biluthyrning
Kourou
Fäll ihop
Franska Guyana // Kourou
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kourou: Sixt biluthyrning online-bokning

Kourou är en stad i Franska Guyana, ett land högt uppe i Sydamerika som räknas som ett franskt departement. Det är en lugn liten stad som passar utmärkt för vidare utflykter till närliggande sevärdheter. Du kan med fördel hyra en bil i Kourou hos oss på Sixt. Vi har ett stort utbud av bilar, från lyxbilar som sportbil, cabriolet och 4x4 till bilar för dig som tänker på din ekonomi. Hit räknar vi våra personbilar, kombibilar, lastbilar och minibussar.

 
 • Kourou
  11 Avenue de Préfontaine
  97310 Kourou

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Kourou

  Sixt Biluthyrning
  11 Avenue de Préfontaine
  97310 Kourou

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Kourou ger dig chansen att anpassa bilen efter dina behov

När du ska hyra en bil i Kourou för att utforska Franska Guyana kan du enkelt lägga till extratjänster till bilen. Med hjälp av dessa blir dina bilresor både säkrare och bekvämare. Lägg exempelvis till en GPS om du ska köra långt utanför staden. Passa även på att utöka din bilförsäkring, speciellt om du planerar att köra bilen i tuffare terräng. Om du besöker området under regnperioden och vill hyra en bil i Kourou rekommenderar vi att du väljer en 4x4-bil. Vi vill gärna påminna om att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller. Du får dock alltid en hyrbil i Kourou från den valda bilgruppen som du bokar.

Njut av landets härliga gästfrihet och utsökta matkultur

Det finns flera sevärdheter att köra till när du besöker Kourou. Varför inte börja med att köra till områdets stränder för lite sol och bad? Plages de Roches ligger i den nordöstra delen av staden. Du kan även köra din hyrbil från Kourou via motorvägen österut för att komma till Cayenne, landets huvudstad. Här kan du besöka många historiska byggnader, gamla fort och härliga stränder. Det tar cirka en timme att köra din bil från vår biluthyrning i Kourou till storstaden Cayenne.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service