Biluthyrning
Matoury
Fäll ihop
Franska Guyana // Matoury
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Matoury: Sixt biluthyrning online-bokning

Matoury är en liten kommun i Franska Guyana, ett franskt departement i norra Sydamerika. Om du vill hyra en bil i Matoury för att utforska detta "land" kan du med fördel boka ett fordon via vår hemsida. Sixt biluthyrning i Matoury ligger precis vid flygplatsen. Från Cayenne flygplats i Matoury kan du köra in till huvudstaden Cayenne på cirka 20 minuter. Du har många bilmodeller att välja mellan, inom kategorier som sportbil, cabriolet, 4x4 samt lite mer praktiska bilar för den som tänker på sin ekonomi. Vi har bland annat personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar i ekonomiklassen. Oavsett om du vill ha en vanlig hyrbil från Matoury eller en riktig lyxbil så finns vi på Sixt här för att hjälpa dig.

 
 • Cayenne Flygplats
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Må. - Sö.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helgdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Boka på detta kontoret

 • Cayenne Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Må. - Sö.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helgdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Matoury önskar dig varmt välkommen till Franska Guyana

Oavsett om du är här på en familjesemester, på en romantisk smekmånad med din partner eller för att göra affärer så står vi alltid redo att hjälpa dig hyra en bil från Matoury som passar just din vistelse. Du kan inte bara förboka din bil via vår hemsida, passa även på att lägga till extratjänster för att göra dina bilresor i landet bekvämare. En GPS är ett utmärkt val, speciellt om du vill utforska andra städer än bara huvudstaden. Du kan även boka en hyrbil i Matoury som kommer utrustad med olycksfallsskydd, reducerad självrisk eller där du registrerar en extra förare. Värt att nämna är att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Vi kan bara garantera att du får en av bilarna från den bilkategori du bokar.

Få ut mer av din vistelse genom att hyra en bil i Matoury

Det finns många fördelar med att boka och hämta ut en bil från vårt kontor i Matoury. Först och främst blir det enklare för dig att köra in till huvudstaden. Har du någon annan destination du vill besöka går det lika smidigt att ta sig dit. Västerut har du Kourou, Sinnamary och Mana och österut ligger Regina och Saint Georges. Längs vägen kommer du att upptäcka flera spännande småbyar och soliga stränder där du kan göra korta stopp under resans gång.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service