Biluthyrning
Guadeloupe Pointe-ā-Pitre AP
Fäll ihop
Guadeloupe // Les Abymes // Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats: Sixt biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Morne Mamiel
  97139 Les Abymes GP +590-590919154
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: PTP
Öppettider
Må. - Lö.07:30 - 21:30
Sö.13:30 - 21:30
Helgdag13:30 - 21:30
 
 Dygnet runt återlämning

Sixt Biluthyrning vid Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats när du vill hyra en bil vid Pointe-ā-Pitre Flygplats i Guadeloupe. I vår stora vagnpark kan du välja mellan fordon i premiumkvalitet. Dessutom erbjuder vi möjligheten att återlämna din bil dygnet runt. Du finner vårt kontor i direkt anslutning till Pointe-ā-Pitre Flygplats, inte långt ifrån staden med samma namn. Oavsett om du reser i tjänsten eller av privata skäl gör vi vårt bästa för att du ska finna rätt hyrbil vid flygplatsen Pointe-ā-Pitre i Guadeloupe. Tänk på att vi inte kan reservera en specifik bilmodell, men att du däremot kan välja bland fordonskategorierna personbilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar.

Om flygplatsen i Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats

Pointe-ā-Pitre Flygplats, PTP, är Guadeloupes internationella flygplats och är belägen omkring fem kilometer från staden Pointe-ā-Pitre. Du hittar oss alldeles i närheten av ankomsthallen, där vi bjuder på god service när du vill hyra en bil i Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats. Flygplatsen kallas även för Le Raizet Airport och härifrån avgår varje vecka omkring 750 inrikes- och utrikesflyg. Vi på Sixt hjälper dig att skräddarsy en prisvärd hyrbil vid flygplatsen i Pointe-ā-Pitre Flygplats som passar för just dina behov. Kanske reser du i tjänsten och söker en bil i premiumklassen? Eller är du ute efter en praktisk och säker kombi som hela familjen får plats i? När du vill hyra en bil vid Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats gör du det enklast via internet, telefon eller via vår app. Bläddra bland våra tillgängliga bilmärken för att se vad som ingår i grundpriset. Du har möjlighet att köpa till tillval GPS och tredjepartsförsäkring.

Hyr bil och ta dig runt i staden

Det finns mycket att se och upptäcka i Pointe-ā-Pitre i Guadeloupe. Detta är ö-gruppens största stad och här finns en stor hamn där det ständigt pågår spännande aktiviteter. Passa exempelvis på att ta en seglingskurs. Du tar dig smidigt runt med din hyrbil till alla sevärdheter i centrum med omnejd. Besök vackra Place de la Victoire, parken med mangoträd och palmer. Ta dig vidare till någon av stadens marknader, exempelvis La Darse vid hamnen eller Saint-Antoine som är belägen inne i centrum. Ta dig också gärna till grannstaden Gosier. Det är en pittoresk och avkopplande plats med många mysiga butiker. Välkommen in till oss, vi ser fram emot att göra din vistelse på ön ännu bättre.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Lö.07:30 - 21:30
Sö.13:30 - 21:30
Helgdag13:30 - 21:30

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Guadeloupe Pointe-ā-Pitre AP PTP Morne Mamiel 97139 Les Abymes 16.274833, -61.525444 +590-590919154

Sixtkontoret Guadeloupe Pointe-ā-Pitre AP PTP

Morne Mamiel
97139 Les Abymes
 
Tel. +590-590919154

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service