Biluthyrning på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

 

Mest populära bilarna i Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Adress

Morne Mamiel, 971 39 Les Abymes, Guadeloupe
Mer information

Kontorstider

mån - lör
07:30 - 21:30
sön
13:30 - 21:30
Helgdagar
13:30 - 21:30

Våra tjänster på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Sixt Biluthyrning vid Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats när du vill hyra en bil vid Pointe-à-Pitre Flygplats i Guadeloupe. I vår stora vagnpark kan du välja mellan fordon i premiumkvalitet. Dessutom erbjuder vi möjligheten att återlämna din bil dygnet runt. Du finner vårt kontor i direkt anslutning till Pointe-à-Pitre Flygplats, inte långt ifrån staden med samma namn. Oavsett om du reser i tjänsten eller av privata skäl gör vi vårt bästa för att du ska finna rätt hyrbil vid flygplatsen Pointe-à-Pitre i Guadeloupe. Tänk på att vi inte kan reservera en specifik bilmodell, men att du däremot kan välja bland fordonskategorierna personbilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar.
Om flygplatsen i Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats

Om flygplatsen i Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats

Pointe-à-Pitre Flygplats, PTP, är Guadeloupes internationella flygplats och är belägen omkring fem kilometer från staden Pointe-à-Pitre. Du hittar oss alldeles i närheten av ankomsthallen, där vi bjuder på god service när du vill hyra en bil i Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats. Flygplatsen kallas även för Le Raizet Airport och härifrån avgår varje vecka omkring 750 inrikes- och utrikesflyg. Vi på Sixt hjälper dig att skräddarsy en prisvärd hyrbil vid flygplatsen i Pointe-à-Pitre Flygplats som passar för just dina behov. Kanske reser du i tjänsten och söker en bil i premiumklassen? Eller är du ute efter en praktisk och säker kombi som hela familjen får plats i? När du vill hyra en bil vid Guadeloupe Pointe-à-Pitre Flygplats gör du det enklast via internet, telefon eller via vår app. Bläddra bland våra tillgängliga bilmärken för att se vad som ingår i grundpriset. Du har möjlighet att köpa till tillval GPS och tredjepartsförsäkring.
Hyr bil och ta dig runt i staden

Hyr bil och ta dig runt i staden

Det finns mycket att se och upptäcka i Pointe-à-Pitre i Guadeloupe. Detta är ö-gruppens största stad och här finns en stor hamn där det ständigt pågår spännande aktiviteter. Passa exempelvis på att ta en seglingskurs. Du tar dig smidigt runt med din hyrbil till alla sevärdheter i centrum med omnejd. Besök vackra Place de la Victoire, parken med mangoträd och palmer. Ta dig vidare till någon av stadens marknader, exempelvis La Darse vid hamnen eller Saint-Antoine som är belägen inne i centrum. Ta dig också gärna till grannstaden Gosier. Det är en pittoresk och avkopplande plats med många mysiga butiker. Välkommen in till oss, vi ser fram emot att göra din vistelse på ön ännu bättre.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
För att hyra en bil hos SIXT på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 2089 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Kan jag boka en bil för en längre tid på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Visa mer