Biluthyrning
Cork
Fäll ihop
Irland // Cork
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Cork: Sixt biluthyrning online-bokning

Långt ned på södra Irland, i provinsen Munster, hittar du den vackra staden Cork. Det är landets näst största stad och här hittar du bland annat världens största naturhamn. Om du vill hyra en bil i Cork står vi på Sixt alltid redo att ta emot dig. Du kan antingen använda vår hemsida för att boka bilen i förväg eller besöka vårt kontor på plats i Cork. Hos oss kan du hyra en bil i Cork som antingen tillhör lyxbil- eller ekonomiklass. Vi har 4x4-bilar, sportbilar, cabrioleter och andra premiumbilar. Dessutom tillhandahåller vi även kombibilar, minibussar och personbilar.

 
 • Cork Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Kinsale Road
  . Cork

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Med hjälp av Sixt biluthyrning i Cork kan du se mer av Irland

En av de stora fördelarna med att hyra en bil i Cork via oss är att du får möjlighet att själv välja extratjänster. Lägg till navigator, registrera en extra förare eller utöka ditt försäkringspaket. På så sätt kan du njuta av både bekvämare, smidigare och säkrare bilresor på denna gröna ö. Använd gärna vår hemsida för att boka en hyrbil i Cork, men notera att vi bara kan lägga undan en bil från den valda bilkategorin. Du kan alltså inte räkna med att få en specifik bilmodell, men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från kategorin du väljer, plus att du naturligtvis får alla dina valda extratjänster applicerade.

Utforska det irländska landskapet med en hyrbil från Cork flygplats

Du hittar vår biluthyrning i Cork precis vid flygplatsen, något som gör det enkelt för dig att komma iväg så fort du har hämtat ditt bagage. Med en av våra bilar kan du besöka stadens alla sevärdheter utan problem, från det intressanta muséet Cork City Gaol till Saint Fin Barres katedral, slottet Blarney och det fina klostret Red Abbey. Väster om Cork hittar du den vackra kuststaden Killarney, även kallad Cill Airne. Staden är väl värd ett besök, om så bara för att njuta av det irländska landskapet under resans gång.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service