Biluthyrning
Beer-Sheva
Fäll ihop
Israel // Beer-Sheva
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Beer-Sheva: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket du kan av din tid i Negev och Israel genom att hyra en bil på Sixt biluthyrning i Beer Sheva. Hos oss kan du dra nytta av Sixt omfattande fordonspark där du kan finna det mesta från en lyxbil till en enkel ekonomi-modell, eller rent av en minibuss. På vår biluthyrning i Beer Sheva kan vi erbjuda följande fordonskategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Beer Sheva hos Sixt!

 
 • Beer Sheva
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Beer Sheva

  Sixt Biluthyrning
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Bestäm utformningen av din hyrbil i Beer Sheva själv

På vår biluthyrning i Beer Sheva är vi medvetna om att alla kunder inte har samma önskemål och behov. För vissa är det viktigt att kunna lägga till en extra förare, för andra är satellitnavigering ett måste, och för de som reser med små barn är bilbarnstol viktig att ha. För att alla ska kunna bli nöjda erbjuder vi en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Beer Sheva garanterar vi en fordonstyp, men däremot inte en bestämd bilmodell.

Upptäck Israel med din hyrbil i Beer Sheva

Beer Sheva kallas ibland för Negevs huvudstad, syftande på det stora ökenområdet som börjar strax utanför staden. Även om Beer Sheva har en historia som går tillbaka till biblisk tid så ser centrum modernt ut med sina skyskrapor. Är du sugen på att shoppa är det bara att ta sig till Grand Canyon, ett av landets största köpcentrum, där du även hittar utmärkta restauranger och kaféer. Den som varit smart nog att hyra bil i Beer Sheva, tar sig lätt till lämningarna efter stadens antika föregångare, Tel Sheva. Vill man ta en lite längre tur, så ligger Jerusalem drygt nio mil i nordostlig riktning, och Tel Aviv tio mil norrut.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service