Biluthyrning
Bet Shemsh
Fäll ihop
Israel // Bet Shemsh
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bet Shemsh: Sixt biluthyrning online-bokning

För att få ut mesta möjliga av din vistelse i Israel föreslår vi att du hyr en bil av Sixt biluthyrning i Bet Shemsh. I vår omfattande fordonspark finner du lätt en passande hyrbil, oavsett om du är ute efter en lyxbil eller behöver en minibuss för att hela gänget ska få plats. På vår biluthyrning i Bet Shemsh finns följande kategorier att välja mellan: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Du är varmt välkommen att hyra bil i Bet Shemsh hos Sixt!

 
 • Beit Shemesh
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Beit Shemesh

  Sixt Biluthyrning
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Bet Shemsh

Beroende på om det är en affärsresa, semester eller besök hos släkt och vänner som har fört dig till vår biluthyrning i Bet Shemsh kan dina önskemål angående din hyrbil skilja sig åt. För vissa är det viktigt med satellitnavigering, för andra är en bilbarnstol första prioritet. Hos Sixt kan du därför välja mellan ett antal sådana tilläggstjänster, beroende på din bilmodell och din ekonomi. Var även god att uppmärksamma att vid hyra av bil i Bet Shemsh garanterar vi en fordonskategori, men ej en bestämd bilmodell.

Utforska Israel med din hyrbil i Bet Shemsh

Bet Shemesh betyder Solens hus på hebreiska, och namnet kommer från den kanaaneiska solgudinnan Shemesh. Men även om Bet Shemesh redan fanns på biblisk tid, är dagens stad betydligt yngre - den grundades av judiska bosättare i början på 50-talet och växte kraftigt under 90-talet. I området görs många av Israels bästa viner, och har du varit förutseende nog att hyra en bil i Bet Shemsh tar du dig snabbt de sju kilometerna till vinfamiljen Flams vingård i Eshtaol. Där kan du få en guidad tur och även provsmaka på de prisbelönta vinerna. Strax utanför staden hittar du traktens berömda stalaktitgrotta, där du kan vandra ner 154 trappsteg till en stämningsfull underjordisk värld.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service