Biluthyrning
Bney Brak
Fäll ihop
Israel // Bney Brak
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bney Brak: Sixt biluthyrning online-bokning

Öster om den populära staden Tel Aviv hittar du Bney Brak. Staden tillhör området Gush Dan och vår biluthyrning i Bney Brak finns alltid redo att hjälpa nya besökare som behöver en passande bil. Hos oss på Sixt kan du hyra både personbilar och kombibilar. För större grupper erbjuder vi minibussar med plats för upp till nio personer. Vårt kontor är en utmärkt utgångspunkt för dig som med hyrbil vill utforska Israel, Tel Aviv eller andra populära storstäder i landet.

 
 • Bney Brak
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bney Brak

  Sixt Biluthyrning
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din hyrbil i Bney Brak direkt via vår hemsida

Med vår hjälp kan du hyra en bil i Bney Brak som passar just din vistelse i Israel. Är du här för att göra affärer kan det exempelvis passa utmärkt med en bekväm lyxbil som du utrustar med en tillförlitlig GPS. Vi bjuder kostnadsfria mil, beroende på hur länge du ska hyra en bil från Bney Brak. Boka gärna din bil online men tänk på att vi bara garanterar en bil från bilkategorin du väljer. Vänligen notera även åldersgränserna, vilka ligger på mellan 21 år upp till 30 år. När du väl har angett vilken bil du vill ha kan du även boka extratjänster till bilen. Dessa får du oavsett vilken bil från Bney Brak du hämtar ut.

Utforska ett historiskt land genom att hyra en bil i Bney Brak

Israel är ett land fylld med uråldriga byggnader, vackra sevärdheter och historiska platser. Oavsett om du är här för att spendera din semester eller för en affärsresa finns det alltid lite tid för att ta del av de olika turistdestinationerna. Från vår biluthyrning i Bney Brak kan du enkelt köra till Jerusalem, en bilresa som tar cirka en timme att genomföra. Varmt välkommen in till oss på Sixt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din vistelse här.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service