Biluthyrning på Haifa (Check post Haifa)

 

Mest populära bilarna i Haifa (Check post Haifa)

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Haifa (Check post Haifa), med början den 04.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Haifa (Check post Haifa)

Adress

48 Hahistadrut St, 329 60 Haifa, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Haifa (Check post Haifa)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Haifa är Israels tredje största stad och en populär destination för turister som besöker landet. Om du vill hyra en bil i Haifa är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Vårt kontor ligger en kort biltur från HaMifratz Mall, vid busstationen Kishon Intersection. Detta kontor ligger på den östra sidan av staden, cirka 10 minuter med taxi från den närliggande flygplatsen. När du väl har hämtat ut en hyrbil i Haifa från oss kan du enkelt ta dig vidare in till storstaden eller till någon av de andra städerna via motorväg 23 eller motorväg 4.
Du kan hyra en bil i Haifa med hjälp av vår hemsida

Du kan hyra en bil i Haifa med hjälp av vår hemsida

Se till att du får ut så mycket som möjligt av din tid här. Med hjälp av en hyrbil från Haifa kan du enkelt nå alla dina destinationer. Vi har bilar som passar alla möjliga ändamål. Just vårt kontor i Haifa erbjuder personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, SUV och minibussar. Dessa bilar har olika åldersgränser, från 21 år till hela 30 år. När du väl har valt en hyrbil i Haifa med vår hemsida kan du även lägga till extratjänster. Ska du exempelvis köra till andra städer kan du förenkla dina bilfärder med hjälp av en GPS. Resenärer med barn kan med fördel lägga till bilbarnstolar och dylikt. Vi bjuder på 250 fria km per dag. Observera att vi bara kan garantera att du får en av bilarna från vald fordonsgrupp och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller. Njut fullt ut av din resa till detta vackra land. Välkommen till oss på Sixt i Haifa!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Haifa (Check post Haifa)

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Haifa (Check post Haifa)?
För att hyra en bil hos SIXT på Haifa (Check post Haifa) så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Haifa (Check post Haifa).
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Haifa (Check post Haifa)?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Haifa (Check post Haifa)

Kan jag boka en bil för en längre tid på Haifa (Check post Haifa)?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Haifa (Check post Haifa)?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Haifa (Check post Haifa)

Visa mer