Biluthyrning
Hayarkon
Fäll ihop
Israel // Hayarkon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hayarkon: Sixt biluthyrning online-bokning

En av de mest populära städerna i Israel är Tel Aviv. Hayarkon ligger vid stadens västkust, ett område där du bland annat kan hitta stranden Frishman Beach. Vår biluthyrning i Hayarkon står alltid redo att hjälpa nya besökare med passande bilar. Hos oss på Sixt kan du hyra en bil i Hayarkon som tillhör ekonomi- eller lyxbilsklassen. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, minibussar och sportbilar, samt 4x4-bilar och cabrioleter.

 
 • Tel Aviv Hayarkon
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Tel Aviv Hayarkon

  Sixt Biluthyrning
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Från vår biluthyrning i Hayarkon kan du enkelt köra vidare i Israel

Tel Aviv är en välplanerad stad som genomkorsas av motorväg 20. Du kan med andra ord hyra en bil i Hayarkon för att smidigt kunna köra vidare till andra städer och destinationer runtom i Israel. Hos oss kan du inte bara välja mellan många olika bilar. Du kan även utrusta bilen med praktiska extratjänster som GPS och bilbarnstol. Tänk på att våra bilar har olika åldersgränser, något som speciellt gäller för våra premiumbilar. Du kan dock hyra en bil i Hayarkon även om du är under 25 år. Boka online för att samtidigt kunna reservera extratjänster. Även om vi bara kan garantera att du får en bil från bilkategorin så ser vi alltid till att du får alla extratjänster du väljer ut.

Ta del av lokala sevärdheter och längre bilutflykter

Du kan med fördel boka och hämta upp en hyrbil i Hayarkon hos oss på Sixt för att kunna ta del av resten av staden och landet. Från vårt kontor kommer du snabbt ut till motorvägen och vidare till städer som Jerusalem i öst eller Netanya och Haifa i norr. Se till att du kollar in stadens sevärdheter först innan du kör din hyrbil från Hayarkon vidare till dina destinationer. Här finns flera intressanta museer, vackra parker och intressanta byggnader att beskåda. Välkommen till Tel Aviv och Hayarkon!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service