Biluthyrning
Holon
Fäll ihop
Israel // Holon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Holon: Sixt biluthyrning online-bokning

Vi på Sixt önskar dig hjärtligt välkommen till vår biluthyrning i Holon. Vi finns söder om storstaden Tel Aviv, i den fina förorten Holon. Härifrån erbjuder vi både praktiska ekonomibilar och riktiga lyxbilar. Du hittar både sedaner och herrgårdsvagnar hos oss. För större sällskap som vill hyra en bil i Holon där alla får plats kan vi erbjuda rymliga minibussar. Vi är alltid glada att kunna hjälpa nya besökare att upptäcka Israel och alla dess vackra platser. Med en hyrbil från oss på Holon kan du få ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vårt kontor ligger dessutom nära flygplatsen Ben Gurion.

 
 • Holon
  Haorgim 15
  58856 Holon

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Holon

  Sixt Biluthyrning
  Haorgim 15
  58856 Holon

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Boka din bil online hos Sixt biluthyrning i Holon

Det är alltid smidigt att förboka din hyrbil i Holon. På så sätt kan du alltid vara säker på att det finns en bil för dig att hämta ut när du väl anländer. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller men vi ser alltid till att en bil från bilkategorin står redo för dig att hämta ut. Denna bil kan du anpassa med hjälp av våra tillvalstjänster. Du kan lägga till ett utökat försäkringspaket, ange att du vill ha en bilbarnstol och mycket mer. Vår mest praktiska extratjänst att lägga till när du ska hyra en bil i Holon är vår GPS. Den kommer till stor hjälp vid korta bilresor men den är ovärderlig när du ska köra till sevärdheter långt bort från stadsgränsen. Du bokar dina tillvalstjänster samtidigt som du bokar din bil här på nätet.

Genom att hyra en bil i Holon kan du se mer av Israel

När du har en egen bil kan du enkelt köra till sevärdheterna både i staden och längre bort. Holon ligger exempelvis inte alltför långt från Jerusalem, cirka en timme åt öst. Kör du istället norröver kommer du först till Tel Aviv och sedan till städer som Netanya och Haifa. Du kan alltid göra stopp under resans gång, det är trots allt en av fördelarna med att kunna utforska landet med en egen bil. Njut av din vistelse i detta vackra land genom att hämta ut en passande bil hos oss.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service