Biluthyrning i Jerusalem

 

Mest populära bilarna i Jerusalem

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Jerusalem Mamilla Mall, med början den 04.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Jerusalem

Att hyra bil i Jerusalem

Att hyra bil i Jerusalem

Vad vill du se på en resa i Israel? Täck det mesta genom att hyra bil i Jerusalem. Vi på Sixt kan erbjuda varierade alternativ från vår vagnpark. Välj bland olika modeller där du bland annat finner 4x4, cabriolet eller minibuss. Vi har bilarna för alla plånböcker och här hittar du förmånliga fordon i klassen ekonomi eller lyxbil. Fråga oss vad vi kan erbjuda på detta lokala kontor i staden. Vi ser fram emot att guida dig till ditt fordon när du reser med hyrbil i Jerusalem, oavsett om det är i jobb eller nöje. Vi på Sixt biluthyrning i Jerusalem kan tillhandahålla flera tilläggstjänster när du väljer att hyra bil i Jerusalem. Ett kompisgäng kanske föredrar att lägga till en extra förare medan den som är här för första gången kan addera en gps. För unga resenärer har vi särskilda paket för förare under 25. Vi reserverar oss för att vi inte vid varje tillfälle har samtliga bilar inne, men att vi ständigt hittar närliggande alternativ för dina önskemål. Vi guidar dig genom våra olika bilmodeller på vår biluthyrning i Jerusalem.
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Jerusalem

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Jerusalem

Det finns massor av se i denna historiska huvudstad. Att hyra bil på Sixt garanterar att du hinner se så mycket som möjligt under din vistelse här. Ta bilen till gamla stan för att besöka platsen dit alla pilgrimer vandrar. Därifrån är det endast en kortare bilsträcka in till den urbana metropolen där shopping och restauranger breder ut sig. Besök vår biluthyrning i Jerusalem när du vistas i Israel för att enkelt kunna planera din resa och hinna se alla sevärdheter. Här finns magnifika byggnader i enastående arkitektur och med bil når du med lätthet allt du vill upptäcka!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Jerusalem

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Jerusalem?
För att hyra en bil hos SIXT på Jerusalem så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Jerusalem.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Jerusalem?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Jerusalem. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 391 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,4)
Vägen till Sixt
(4,4)
På Sixt-kontoret
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Jerusalem

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Jerusalem?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Jerusalem?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Jerusalem?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Jerusalem

Visa mer