Biluthyrning
Nahariya
Fäll ihop
Israel // Nahariya
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nahariya: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Biluthyrning Nahariya står Sixt redo att lämna över nycklarna till en hyrbil som matchar dina önskemål och smaker. Hyrbilsflottan erbjuder ekonomiska hyrbilar i kategorierna cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil och oavsett om du är ute i affärer, reser i mindre grupp eller besöker Nahariya tillsammans med din stora eller lilla familj kommer din hyrbil från Nahariya att göra din resa både enklare, smidigare och roligare eftersom du kommer att hinna uppleva så mycket mer när du slipper ägna dig åt tidsödande reseplanering.

 
 • Nahariya
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Nahariya

  Sixt Biluthyrning
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Nahariya

När du ska hyra bil i Nahariya och har gjort ditt fordonsval har du också, beroende på vilket Sixtkontor du besöker möjlighet att komplettera din hyrbil från Biluthyrning Nahariya med populära och bekväma tilläggstjänster som barnstolar för de små, ett speciellt hyrbilspaket för förare som inte har fyllt 25 år, satellitnavigering som hjälper dig att spara dyrbar tid som du kan använda på annat samt även extra förare, försäkring och obegränsad körsträcka. Det bästa är om du själv håller koll på vilka lokala erbjudanden som gäller för den plats du befinner dig på eller planerar att besöka. Var vänlig notera att ditt hyrbilskontor inte kan garantera särskilda bilmodeller då detta endast gäller för bokade bilkategorier.

Saker att uppleva med en hyrbil från Nahariya

Ett måste när du besöker Nahariya i Israel är den fascinerande platsen Akhzivland som endast ligger en kort bilresa bort och där du har möjlighet att uppleva närheten till Medelhavet, intressanta naturfenomen och spännande grottor. Här finns även nationalparken Akhziv. Med din Sixt hyrbil kan du även ta med dig familjen på en dagsutflykt till den botaniska trädgården och djurparken Nahariya Botanic Garden and Zoo som är en trevlig plats att besöka och passar för barn i alla åldrar. I Närheten av Nahariya hittar du även det sevärda museet Ghetto Fighters Museum (Lohamei HaGetaot Museum) som är anpassat för att på ett pedagogiskt sätt ge både vuxna och barn en inblick i och större förståelse för vad det judiska folket genomled under Förintelsen. Att hyra bil i Nahariya ger större dig möjlighet att uppleva mer på kortare tid!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service