Biluthyrning
Petach Tikva
Fäll ihop
Israel // Petach Tikva
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Petach Tikva: Sixt biluthyrning online-bokning

Strax öster om Tel Aviv hittar du Petach Tikva. Detta är en stad som i första hand är känd för sina industrier och företag. Om du vill hyra en bil i Petach Tikva, kanske för att göra affärer eller knyta nya affärskontakter, kan vi på Sixt hjälpa dig. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, sportbilar och cabrioleter från vår biluthyrning i Petach Tikva. Vi har även funktionella och rymliga 4x4-bilar som kan passa bättre för dig som är här för att utforska landet och alla dess sevärdheter. Välkommen till Israel önskar vi på Sixt!

 
 • Petach Tikva
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Petach Tikva

  Sixt Biluthyrning
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Vår biluthyrning i Petach Tikva anpassar bilen efter dina behov

Vi erbjuder extratjänster som du kan välja mellan när du förbokar din hyrbil i Petach Tikva online. Bland tillvalstjänsterna kan du välja om bilen ska utrustas med bilbarnstol, GPS eller kanske ett utökat försäkringspaket. Vi kan inte reservera specifika bilmodeller vid bokningar. Däremot ser vi till att du får en hyrbil från Petach Tikva från ditt val av fordonskategori. Du behöver dock inte oroa dig för tillvaltjänsterna, vi ser alltid till att de appliceras till den bil du hämtar ut. Förenkla din vistelse i Israel med hjälp av våra extratjänster.

Att hyra en bil i Petach Tikva gör det enklare för dig att nå olika destinationer

Staden Petach Tikva har en del sevärdheter att besöka men de mest intressanta platserna hittar du längre bort. Om du vill kunna se Israels vackraste sevärdheter bör du köra till städer som Jerusalem, Tel Aviv och Haifa. Du kan enkelt hyra en bil i Petach Tikva för att köra till grannstaden Tel Aviv. Det är dessutom inte alltför långt till Jerusalem och Haifa. Jerusalem ligger cirka en timmes bilfärd österut. Det gäller även Haifa i norr. Ta del av dessa vackra städer genom att boka din bil redan idag, på så sätt är du redo att köra iväg så fort du har hämtat ut din bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service