Biluthyrning
Rishon Letzion
Fäll ihop
Israel // Rishon Letzion
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rishon Letzion: Sixt biluthyrning online-bokning

Strax söder om Tel Aviv, vid den södra delen av storstadsområdet Gush Dan, ligger staden Rishon Letzion. Planerar du att besöka Israel eller vill du kunna köra en bil mellan sevärdheterna i regionen? Välkommen in till vår biluthyrning i Rishon Letzion. Hos oss på Sixt kan du välja mellan bilar som passar de flesta ändamål. Du kan hyra en bil i Rishon Letzion i form av personbil, kombibil, minibuss och 4x4-bil. Dessa finns både i ekonomi- och premiumklass. En lyxbil kan passa bra för dig som vill ha det extra bekvämt under dina bilresor.

 
 • Rishon Letzion
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Rishon Letzion

  Sixt Biluthyrning
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Rishon Letzion förenklar din vistelse i Israel

Oavsett om du planerar att besöka Tel Aviv, köra söderut till Ashdod och Ashkelon eller göra något annat spännande under din vistelse kan du använda dig av våra extratjänster för att se till att dina bilresor blir både bekväma och säkra. När du bokar en hyrbil i Rishon Letzion via hemsidan kan du enkelt lägga till dessa tillvalstjänster. Utrusta bilen med en GPS, säkra bilbarnstolar eller utöka försäkringspaketet. Vi har ett stort utbud av bilar som du kan välja mellan när du ska hyra en bil i Rishon Letzion, alla med olika åldersgränser, från 21 till 30 år. Vi garanterar ej att du får en specifik bilmodell. Hos oss kan du endast boka en hyrbil i Rishon Letzion som tillhör den valda bilgruppen.

Utforska staden och dess närområden genom att hyra en bil i Rishon Letzion

Med hjälp av oss kan du hämta ut en bil som passar din vistelse plus att det blir enklare att utforska både staden och regionen. Kör till nöjesparken Superland eller varför inte besöka Monkey Park som är belägen cirka 20 minuter öster om staden? Bägge sevärdheter är populära bland barnfamiljer. Naturligtvis kan du alltid köra norrut för att komma till storstaden Tel Aviv, en bilresa som tar endast 20 till 30 minuter. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till Israel!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service