Biluthyrning
Jamaica
Fäll ihop
Jamaica
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Jamaica Sixt Biluthyrning

Sixt är stolta över att kunna erbjuda biluthyrning på Jamaica. Oavsett om det är affärer eller semester som för dig till Karibien så är en hyrbil på Jamaica ett bekvämt och enkelt sätt att ta dig dit du vill, när du vill. Våra filialer i Montego Bay erbjuder en omfattande fordonsflotta som innefattar såväl lyx- som ekonomimodeller. Vi är övertygade om att du kommer att hitta ett lämpligt fordon när du ska hyra bil på Jamaica.

Hyra bil på Jamaica med Sixt

Vår biluthyrning på Jamaica är koncentrerad till Montego Bay, där du till exempel kan kan hyra någon av våra lyxiga sedanmodeller eller robusta 4x4-bilar. Dessutom erbjuder vi ett brett urval av tilläggstjänster när du ska hyra bil på Jamaica hos Sixt. Många som reser i ett obekant område känner sig tryggare om det finns satellitnavigering i hyrbilen, medan barnfamiljer ofta vill ha en bilbarnstol. Planerar du att åka runt mycket på ön kan det vara värt att lägga till ytterligare en förare för din bokning, eller vårt alternativ obegränsad körsträcka.

Körtips på Jamaica

Som för detta brittisk koloni har Jamaica vänstertrafik, vilket är viktigt att tänka på såväl när man kör som när man går över gatan. Vid körning gäler det speciellt att vara uppmärksam när man svänger och när man lämnar företräde. Säkerhetsbälte är obligatoriskt, och om du vill prata i mobiltelefon medan du kör måste du använda hands-free. De högsta tillåtna hastigheterna är 50 km/h i samhällen, 80 km/h på landsväg och 110 km/h på motorväg. De flesta vägar går från väst till öst, resor i nordlig eller sydlig riktining går ofta över smala bergsvägar.

Vad kan man se med hyrbil på Jamaica?

Ingen har gjort mer för den karibiska öns populäritet än reggaeikonen Bob Marley. Han föddes i den lilla byn Nine Mile, uppe i bergen i landets centrala delar. Där är han också begraven i ett litet mausoleum. Bilresan dit ger dig chansen att uppleva hjärtat av ön, ett område som skiljer sig både från turistorterna vid kusten och det hektiska stadslivet i Kingston.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service