Biluthyrning
Okinawa Naha Flygplats
Fäll ihop
Japan // Naha // Okinawa Naha Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyr bil på Okinawa/Nahas flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 1-1174 Toyosaki
  901-0225 Tomigusuku JP +81-988510543
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: OKA
Öppettider
Må. - Sö.09:00 - 19:00
Helgdag09:00 - 19:00
 
 

Besök Sixt Biluthyrning på Naha flygplats, Okinawa

Vi på Sixt har en stor fordonsflotta med många olika bilar du kan välja mellan. Oavsett om du är här på affärsresa, för att utforska öns alla stränder och sevärdheter, eller för att ta del av den lilla storstadens restauranger och fik, kan du hyra bil på Naha flygplats Okinawa hos oss. De flesta bilarna i vårt utbud kommer från japanska fordonstillverkare, men vi erbjuder även BMW i premiumklass. Du hittar SUV:ar, minibussar, stora kombibilar, snabba sedaner och även de speciella Daihatsu Tanto-bilarna. Använd vår hemsida när du vill hyra bil på Naha flygplats Okinawa, men tänk på att vi bara garanterar en bil från den valda fordonskategorin. Inte en särskild modell.

Utforska ön genom att hyra bil på Naha flygplats, Okinawa

Naha är huvudstaden i Okinawaprefekturen. Från Naha Airport (OKA) kan du snabbt och lätt köra in till de centrala delarna av Naha eller vidare till andra destinationer på ön. På Okinawa finns endast en motorväg, E58, vilket förenklar transporterna mellan de nordliga och sydliga delarna av ön. Från Sixt Biluthyrning på Naha flygplats, Okinawa, har du möjlighet att snabbt komma till ditt mål. Det tar cirka två timmar att köra från kontoret till den nordligaste punkten på ön.

En avslappnad del av Japan

Det finns många saker som särskiljer ön, både gentemot Japan och gentemot världen i övrigt. Här ligger först och främst en av världens fyra blåzoner, det vill säga platser där befolkningen blir betydligt äldre än genomsnittet. Som turist kan du besöka sevärdheter, prova den speciella maten eller bara ta in den unika atmosfären på ön. Naturligtvis kan du även köra din hyrbil från Naha flygplats, mitt på Okinawa, till spektakulära stränder vid kusten. Okinawa var en gång ett separat rike som inte tillhörde Japan. Än idag finns välbevarade byggnader från det forna riket och dessa, exempelvis slottet Shuri-jo, är värda att undersöka närmare. Hur du än väljer att lägga upp din resa står vi på Sixt redo att hjälpa dig med en passande bil.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.09:00 - 19:00
Helgdag09:00 - 19:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Okinawa Naha Flygplats OKA 1-1174 Toyosaki 901-0225 Tomigusuku 26.156496, 127.652128 +81-988510543

Sixtkontoret Okinawa Naha Flygplats OKA

1-1174 Toyosaki
901-0225 Tomigusuku
 
Tel. +81-988510543

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service