Biluthyrning
Kansai intl. Flygplats
Fäll ihop
Japan // Osaka // Kansai intl. Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyr bil på Kansai internationella flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
  549-0011 Sennan JP +81-724568780
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KIX
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 20:00
Helgdag08:00 - 20:00
 
 

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Kansai flygplats

Ska du besöka Kyoto, Osaka eller Kobe och reser med flyg? Då kommer du att landa på Kansai International Airport (KIX). Kom in till Sixt Biluthyrning på Kansai flygplats för att smidigt hämta ut en passande bil. Vår fordonsflotta består av mindre personbilar, rymliga kombibilar och stora minibussar. Boka din hyrbil på Kansais flygplats via vår hemsida. Tänk på att vi bara garanterar en bil från fordonskategorin som du väljer, inte en särskild bil.

Kansai International Airport - en unik flygplats på många sätt

Om du är observant under inflygningen kommer du att märka något annorlunda med flygplatsen. Den ligger ute i Osakabukten på en ö med intressanta geometriska former. Anledningen är enkel, ön är skapad specifikt för flygplatsens skull. Genom att hyra bil på Kansais flygplats får du nöjet att köra den långa bron från ön och över till fastlandet. Därefter kan du köra vidare längs exempelvis väg E26, E42 eller 5 beroende på din slutdestination. Du kan hyra bil på Kansais flygplats för att kunna utforska populära Osaka. Du har även möjlighet att utforska andra delar av Japan, exempelvis Kumano Hong%u016B Taisha i sydöst, ett mäktigt tempel med en av världens största japanska shintoportar (torii).

Ta hyrbilen till Osaka, Kyoto och Kobe

De flesta som besöker den här del av landet vill utforska storstäderna Osaka, Kyoto och Kobe. Osaka är en riktig metropol med många restauranger och shopping i världsklass. Här finns även Universal Studios, en nöjespark med filmtema. Kyoto är en mer traditionell stad, lite mindre men betydligt mysigare. Kobe är känd över hela världen för sitt Kobekött. De tre städerna ligger inte alltför långt från varandra, och du kan enkelt hyra bil på Kansais flygplats och hinna utforska samtliga städer under vistelsen. Det finns massvis av magiska platser att upptäcka och utforska, men börja med att besöka vårt kontor. Vi på Sixt ser fram emot att kunna överlämna bilnycklarna till dig.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 20:00
Helgdag08:00 - 20:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kansai intl. Flygplats KIX 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho 549-0011 Sennan 34.433438, 135.245431 +81-724568780

Sixtkontoret Kansai intl. Flygplats KIX

1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
549-0011 Sennan
 
Tel. +81-724568780

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service