Biluthyrning på Kansai intl. Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kansai intl. Flygplats

Adress

1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho Aero Plaza bldg. 1F, 549-0011 Sennan, Japan
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Kansai intl. Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Kansai flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Kansai flygplats

Ska du besöka Kyoto, Osaka eller Kobe och reser med flyg? Då kommer du att landa på Kansai International Airport (KIX). Kom in till Sixt Biluthyrning på Kansai flygplats för att smidigt hämta ut en passande bil. Vår fordonsflotta består av mindre personbilar, rymliga kombibilar och stora minibussar. Boka din hyrbil på Kansais flygplats via vår hemsida. Tänk på att vi bara garanterar en bil från fordonskategorin som du väljer, inte en särskild bil.
Kansai International Airport - en unik flygplats på många sätt

Kansai International Airport - en unik flygplats på många sätt

Om du är observant under inflygningen kommer du att märka något annorlunda med flygplatsen. Den ligger ute i Osakabukten på en ö med intressanta geometriska former. Anledningen är enkel, ön är skapad specifikt för flygplatsens skull. Genom att hyra bil på Kansais flygplats får du nöjet att köra den långa bron från ön och över till fastlandet. Därefter kan du köra vidare längs exempelvis väg E26, E42 eller 5 beroende på din slutdestination. Du kan hyra bil på Kansais flygplats för att kunna utforska populära Osaka. Du har även möjlighet att utforska andra delar av Japan, exempelvis Kumano Hong%u016B Taisha i sydöst, ett mäktigt tempel med en av världens största japanska shintoportar (torii).
Ta hyrbilen till Osaka, Kyoto och Kobe

Ta hyrbilen till Osaka, Kyoto och Kobe

De flesta som besöker den här del av landet vill utforska storstäderna Osaka, Kyoto och Kobe. Osaka är en riktig metropol med många restauranger och shopping i världsklass. Här finns även Universal Studios, en nöjespark med filmtema. Kyoto är en mer traditionell stad, lite mindre men betydligt mysigare. Kobe är känd över hela världen för sitt Kobekött. De tre städerna ligger inte alltför långt från varandra, och du kan enkelt hyra bil på Kansais flygplats och hinna utforska samtliga städer under vistelsen. Det finns massvis av magiska platser att upptäcka och utforska, men börja med att besöka vårt kontor. Vi på Sixt ser fram emot att kunna överlämna bilnycklarna till dig.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kansai intl. Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kansai intl. Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kansai intl. Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Kansai intl. Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Kansai intl. Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Kansai intl. Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kansai intl. Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?