Biluthyrning på Amman Flygplats

 

Mest populära bilarna i Amman Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Amman Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Amman Flygplats

Adress

Queen Alia Internat. Airport, 111 18 Amman, Jordanien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Amman Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Äntligen landat på Amman Flygplats i Jordanien? Att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt efter landning på flygplatsen i Amman är både enkelt och smart. Genom oss på Sixt får du tillgång till bilmodeller som personbilar, kombibilar och 4x4. Vi kan erbjuda en rad förmånliga erbjudanden för dig som vill hyra bil på Amman Flygplats. Oavsett om du ska göra en lång eller kort resa kan du vara säker på att vi har bilen som passar för just din resa. För att underlätta din resa ytterligare kan du även addera tilläggstjänster som exempelvis satellitnavigering och obegränsad milkostnad. I vår webbokning kan du enkelt jämföra de olika modellerna och genomföra din bokning. Observera att en specifik modell inte kan reserveras.
Enkelt att hyra bil på Amman Flygplats, AMM

Enkelt att hyra bil på Amman Flygplats, AMM

Flygplatsen är belägen 3,2 mil söder om staden Amman. Resan till centrum går via motorväg 15 och tar cirka 30-45 minuter. Vår biluthyrning på Amman Flygplats är belägen i direkt anslutning till terminalerna. Om du har frågor om att hyra bil i Amman Flygplats kan du kontakta våra medarbetare direkt på plats i Jordanien.
Fortsätt resan från biluthyrning på Amman Flygplats

Fortsätt resan från biluthyrning på Amman Flygplats

Med hjälp av en hyrbil från Amman Flygplats får du ut det mesta av din vistelse i Jordanien. Besökare kan se fram emot många spännande upplevelser. Något som du inte får missa är de historiska sevärdheterna vid Citadellet. Med en egen hyrbil kan du även ta chansen att besöka den romerska amfiteatern och förundras av de forntida ruinerna. Eller kanske går resan länge än så? Med en egen hyrbil från Amman Flygplats planerar du resan precis så som du vill. Sixt önskar dig en trevlig vistelse!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Amman Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Amman Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Amman Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Amman Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Amman Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Amman Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Amman Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Amman Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?