Biluthyrning
Vientiane
Fäll ihop
Laos // Vientiane
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vientiane: Sixt biluthyrning online-bokning

Laos är ett land som ligger inklämt mellan Thailand, Vietnam och Kambodja. Nära den thailändska gränsen hittar du staden Vientiane. Detta är landets huvudstad och med hjälp av oss på Sixt kan du smidigt utforska både staden och närliggande regioner. Vår biluthyrning i Vientiane ligger vid Vientiane flygplats, även kallad Wattay International Airport, ett perfekt läge för dig som vill hämta ut din bil direkt vid ankomst. Vi erbjuder både personbilar, kombibilar och stora 4x4-bilar, inom såväl ekonomi- som lyxklass.

 
 • Vientiane Wattay Intl. Flypl.
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  Må. - Sö.08:00 - 22:30
  Helgdag08:00 - 22:30
  Boka på detta kontoret

 • Vientiane flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  Må. - Sö.08:00 - 22:30
  Helgdag08:00 - 22:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Förenkla din vistelse genom att hyra en bil i Vientiane

Genom att hämta ut en bil från vår biluthyrning i Vientiane kan du enkelt ta dig till de olika sevärdheterna i landet. Förboka gärna din bil för att direkt se vilka kategorier och bilmodeller som är lediga. Passa på att hyra en bil i Vientiane som du anpassar själv med hjälp av våra extratjänster. Du kan lägga till extra skydd till försäkringen eller ange att ytterligare en förare ska kunna köra bilen. Tänk på att åldersgränsen ligger på 23 år för att köra en hyrbil i Vientiane från oss på Sixt. Vi bjuder på obegränsat med mil. Vi vill gärna påminna om att vi endast reserverar en av bilarna från den fordonskategori du bokar och inte specifika bilmodeller.

Med en hyrbil i Vientiane kan du utforska landets vackra sevärdheter

Huvudstaden i sig är fylld med fina platser att köra till. Här kan du utforska frodig djungel med härliga vattenfall samt uråldriga tempel och byggnader. En kort biltur från huvudstaden hittar du Phou Khao Khouay, en nationalpark som myllrar av liv och växtlighet. Glöm inte bort att besöka Laos nationalmuseum för att lära dig mer om landets historia och kultur. Genom att hyra en bil i Vientiane kan du även köra till Vang Vieng, en liten stad som är känd för sina stora grottor, spännande kajakpaddling och sina fantastiska vyer. Välkommen in till oss på Sixt så hjälper vi dig med en passande bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service