Biluthyrning på Beirut Flygplats

 

Mest populära bilarna i Beirut Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Beirut Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Beirut Flygplats

Adress

Beirut Airport, 2048-4402 Beirut, Libanon
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Beirut Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Beirut Rafic Hariri Flygplats om du vill njuta av en flexibel och bekväm hyrbilsupplevelse i Libanon. Planerar du en semester med familjen eller besöker du den libanesiska huvudstaden för jobbets räkning? I vår omfattande flotta av premiumbilar kan du välja bland lättkörda personbilar och kombibilar, snabba sportbilar, eleganta cabrioleter och stadiga 4x4. För att underlätta din bilresa i landet erbjuder vi praktiska tillvalsfunktioner i form av exempelvis GPS och babystol. Om du vill dela upp körningen under längre sträckor går det också bra att registrera en extra förare. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från bil till bil. Vi kan heller inte garantera en specifik bilmodell, men reserverar gärna passande fordonskategori för just din hyrbil vid Rafic Hariri Flygplats i Beirut.
Starta färden hos Sixt Biluthyrning

Starta färden hos Sixt Biluthyrning

Beirut Rafic Hariri Internationella Flygplats förkortas BEY. Flygplatsen går även under det arabiska namnet Matar Bayrut Rafiq al-Hariri ad-Dwaliyy och den franska benämningen är Aéroport international de Beyrouth. Denna internationella flygplats, belägen endast 9 kilometer från Beiruts stadskärna, är landets enda kommersiella flygplats och den huvudsakliga porten till Libanon. Gör din bokning av hyrbil i förväg via vår hemsida eller på telefon, där du även anger ankomsttid och flygnummer. Vi på Sixt Biluthyrning möter dig sedan personligen direkt vid ankomst för att lämna över nycklarna till din hyrbil vid Beirut Rafic Hariri Flygplats. På så sätt kan du sedan smidigt resa vidare ut i landet. Centrala Beirut ligger cirka 10 km norrut från flygplatsen, en bilresa som längs kustvägen Beirut-Saida Highway tar ungefär 30 minuter.
Bilburen kulturresa längs Libanons kust

Bilburen kulturresa längs Libanons kust

Genom att hyra en bil vid Beirut Flygplats färdas du smidigt mellan Libanons sevärdheter, stränder och kulturliv. Huvudstaden Beirut, som är en av världens äldsta städer, inhyste sina första invånare för över 5.000 år sedan. Idag är staden ett kulturellt nav och något av ett centrum för samtida konst i Mellanöstern. Beirut med omnejd presenterar hundratals gallerier och med en hyrbil tar du dig enkelt från mindre utställningar i förorterna till större konstsamlingar på The National Museum of Beirut och Sursock Museum. Längs vägarna kan du också passa på att beskåda Beiruts dynamiska gatukonst. På en resa mellan stadsdelarna Achrafieh, Gemmayzeh, Hamra och Verdun kan du njuta av gigantiska väggmålningar gjorda av den kände gatukonstnären Yazan Halwani. Eller varför inte glida fram i en cabriolet längs Libanons vackra kust för att utforska drömlika stränder under en resa norrut mot den lilla badorten Batroun? Välkommen att hyra bil hos Sixt på Beirut Flygplats redan idag!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Beirut Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Beirut Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Beirut Flygplats så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Beirut Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Beirut Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 84 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Beirut Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Beirut Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Beirut Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Beirut Flygplats

Visa mer