Biluthyrning
Druskininkai
Fäll ihop
Litauen // Druskininkai
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Druskininkai: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Druskininkai välkomnar dig till vårt kontor och hoppas att du ska hitta vad du letar efter i vårt utbud. För att underlätta din jakt på en perfekt hyrbil i Druskininkai har vi delat upp vårt sortiment i kategorier som spänner från 4x4 och minibuss till lyxbil och cabriolet. Vi har även en ekonomi-klass för att underlätta biluthyrning i Druskininkai för resenärer med en budget. Vi vill gärna hjälpa dig att hyra bil i Druskininkai med hjälp av vår gedigna kompetens inom området.

 
 • Druskininkai Busstation
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö. - Sö.10:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Druskininkai Busstation

  Sixt Biluthyrning
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö. - Sö.10:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyra bil i Druskininkai

När du vill hyra bil i Druskininkai står vi på Sixt till tjänst och ger dig rätt service under din vistelse i Litauen. Det innefattar inte bara att du får tillgång till en bil med rätt köregenskaper. Det betyder också att du har möjlighet att välja till extratjänster, som GPS och bilbarnstol, för att göra din hyrbil i Druskininkai anpassad efter just dina behov. Dessutom kan du teckna en kompletterande försäkring om du vill känna dig på säkra sidan under hela resan. Tyvärr kan vi inte alltid garantera en särskild bilmodell när du gör din bokning, men vi ordnar alltid en bil i vald kategori åt dig.

Druskininkai, både avkoppling och aktiviteter

När du besöker staden Druskininkai får du inte missa stadens berömda spacentrum. Staden har nämligen ett etablerat rykte som spaort vilket har gjort att många kommer hit för en stunds välbehövlig avkoppling. Det finns gott om alternativ för dig som vill ha det bästa i spaväg. När du vill hitta på något annat kan den här vackra delen av Litauen erbjuda sevärdheter som Druskininkai Aquapark, en äventyrspark för både stora och små. Du kan också enkelt ta bilen till den närliggande staden Hrodna, en viktig del av Baltikums historia. Vi på Sixt gör gärna din resa bättre när du kommer in till vår biluthyrning i Druskininkai.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service