Biluthyrning på Kaunas Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kaunas Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kaunas Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kaunas Flygplats

Adress

Oro uosto str. 4, 544 60 Karmelava, Kaunas distr., Litauen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 18:00
lör - sön
10:00 - 17:00
Helgdagar
10:00 - 17:00

Våra tjänster på Kaunas Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På Sixt biluthyrning vid Kaunas Flyplats vill vi att alla kunder som väljer att hyra bil hos oss ska ha en trivsam upplevelse. Därför har vi sett till att erbjuda ett sortiment med bilar som passar alla behov, oavsett om du kommer hit i affärssyfte eller om du har tänkt att utforska vad landet har att erbjuda dig som turist. Med en hyrbil från Kaunas Flyplats kan du vara säker på att du får rätt förutsättningar för en lyckad resa i Kaunas. Här finns bilar i kategorier som 4x4, sport, cabriolet, minivan och lyxbil liksom ekonomiklasser för den prismedvetna. Vi på Sixt hjälper dig att hitta rätt fordon när du vill hyra bil vid Kaunas Flyplats.
Hyra bil vid Kaunas Flyplats

Hyra bil vid Kaunas Flyplats

Med 15 kilometer till Kaunas stadskärna är du snabbt framme i de centrala delarna när du väljer att hyra bil vid Kaunas Flyplats. Vi ger dig nycklarna direkt vid landning på Flygplats Kaunas när du har bokat en bil i förväg via telefon eller internet. Med ett par knapptryck kan du välja en bil i kategorin som passar just dig. Även om vi inte kan garantera att vi har särskild bilmodell inne ser vi alltid till att du får en likvärdig modell som svarar mot dina behov. Vi kan också erbjuda dig extratjänster som GPS och extraförare.
Kaunas, en stad med möjligheter

Kaunas, en stad med möjligheter

Kaunas ligger i hjärtat av Litauen och är den fjärde största staden i Baltikum. Det betyder att det kommer hit tusentals turister varje år från vitt skilda delar av Europa. Om du gillar att strosa bland vackra byggnader och mysiga restauranger är Gamla staden något för dig. Med en hyrbil från Sixt biluthyrning vid Kaunas Flyplats har du också ökade möjligheter att åka ut på den litauiska landsbygden och upptäcka ännu mer av vad Baltikum har att erbjuda.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kaunas Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kaunas Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kaunas Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kaunas Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kaunas Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 175 omdömen
På Sixt-kontoret
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Kaunas Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kaunas Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kaunas Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kaunas Flygplats

Visa mer