Biluthyrning på Palanga Flygplats

 

Mest populära bilarna i Palanga Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Palanga Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Palanga Flygplats

Adress

Liepojos 1, 001 69 Palanga, Litauen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 18:00
lör - sön
10:00 - 17:00
Helgdagar
10:00 - 17:00

Våra tjänster på Palanga Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Här på Sixt biluthyrning vid Palanga Flyplats anser vi att en service i världsklass är en självklarhet när du vill hyra bil. Därför ser vi på Sixt alltid till att du får ett professionellt bemötande när du kommer till vårt kontor och ber om hjälp med att hitta en hyrbil vid Palanga Flyplats. Vår erfarenhet sträcker sig långt tillbaka i tiden med över 100 år som företag i branschen vilket betyder att vi har rätt kompetens för att tillgodose dina behov. Behöver du en rymlig bil för familjesemestern eller bekväm lyxbil till jobbmötet? Eller föredrar du ett ekonomialternativ för att spara på resebudgeten? Oavsett vilken typ av bil som du är ute efter kan vi hjälpa dig att hitta rätt vid vår biluthyrning vid Palanga Flyplats.
Hyra bil vid Palanga Flyplats

Hyra bil vid Palanga Flyplats

Flygplats Palanga är den tredje största flygplatsen i Litauen och tar emot över hundra tusen passagerare årligen. Härifrån åker du enkelt in till Palangas centrum med bara några minuters bilfärd. När du väljer att hyra bil vid Palanga Flyplats kan du boka din bil hos oss på Sixt redan innan du kommer till flygplatsen för att spara tid. Med en enkel bokning på nätet eller telefon står din bil redo vid ankomst. Vi kan inte garantera att du får en specifik bilmodell på beställning, men vi ser alltid till att du får en bil ur en kategori som passar dina önskemål.
Palanga, en stad för avslappning

Palanga, en stad för avslappning

Palanga är en pärla som länge har varit okänd för skandinaviska turister. Nu har dock fler fått upp ögonen för den här kuststaden som bjuder på spektakulära vyer över havet. Framför allt har Palanga fått rykte om sig som en semesterort med goda möjligheter till en trevlig semester. Om du känner dig på upptäckarhumör kan du välja att hyra en bil vid Palanga Flyplats och köra runt i området för att se det vackra landskapet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Palanga Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Palanga Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Palanga Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Palanga Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Palanga Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 95 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Palanga Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Palanga Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Palanga Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Palanga Flygplats

Visa mer