Biluthyrning
Siauliai
Fäll ihop
Litauen // Siauliai
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Siauliai: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Siauliai står till ditt förfogande för uthyrningar av hyrbilar under din resa i Litauen. Eftersom vi har sysslat med vår verksamhet i över hundra år kan vi på Sixt med fog kalla oss för experter på biluthyrning. Det betyder att vi kan hjälpa dig som vill hyra bil i Siauliai att hitta rätt fordon för din resa. Här hittar du bilar av olika märken i så vitt skilda kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss, ekonomi och lyxbil för att du ska hitta vad du söker vid vår biluthyrning i Siauliai.

 
 • Siauliai Tågstation
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö. - Sö.10:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Siauliai Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö. - Sö.10:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyra bil i Siauliai

Här på Sixt anser vi att varje bil bör kännas personlig för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Du som reser runt på de litauiska vägarna behöver kunna känna dig trygg och bekväm med ditt val av hyrbil i Siauliai. Därför har vi på vår biluthyrning i Siauliai ordnat med extratjänster som gör att du kan utrusta din bil med alltifrån bilbarnstol till GPS. Vi har också kompletterande försäkringar för att du som vill hyra bil i Siauliai ska slippa känna oro under resan.

Siauliai, med närhet till Baltikum

Siauliai är en stad i norra Litauen som erbjuder sevärdheter och aktiviteter för alla smaker. I egenskap av att vara Litauens fjärde största stad finns det ett gediget utbud av caféer och restauranger i staden. Med en vacker stadskärna är Siauliai en stad för avkoppling. Om du söker dig utanför stadsgränserna finns det ännu mer att uppleva. I Samogitia-regionen organiseras många guidade turer för såväl skogspromenader som jakt och fiske. Här finns också en speciell tur för att besöka en keramikbutik och se hur traditionell litauisk keramik tillverkas. Med en hyrbil i Siauliai har du större valmöjligheter att hitta intressanta resmål under din vistelse i landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service